Путин може да е мъртъв, твърдят източници на МИ-6

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят източници на британското външно разузнаване – MI6, съобщава вестник „Мирър“.

Според „Дейли стар“ функциите на руския президент се изпълняват от негов двойник, а Кремъл крие смъртта му, за да задържи властта в страната.

Новината се появява на фона на слуховете от последните месеци, че здравето на руския президент е влошено. Освен това за няколко от изявленията си Путин се появи и с подпухнало лице, което пък накара анализатори да се съмняват, че той може да страда от рак на кръвта. Подпухването на лицето е страничен ефект от терапията със стероиди, която се прилага при заболяването.

Това видео на Путин от парада на 9 май смути мрежата: Монтаж или поредната измама? Послучай Денят на победата над хитлеристка Германия, който Русия отбеляза на 9 май, държавният глав…May 9 2022vijti.com

Преди две седмици пък руски олигарх, свързан с Кремъл, разказа, че Путин страда от рак на кръвта и е претърпял операция малко преди инвазията в Украйна.

Според бивш английски шпионин в последно време руският президент е бил много болен, а е твърде вероятно смъртта му да бъде прикрита. Източникът на изданието твърди и, че изявленията на руския президент пред медии са били предварително записани, а пък на парада за 9 май в Москва се е появил двойник на Путин.

„Винаги има възможност той вече да е мъртъв. Но е невъзможно да разберем със сигурност“, казва той.

Източникът на британския вестник подчертава, че още в миналото за Путин се е говорело, че е наемал свои двойници, които да изпълняват функциите му, докато е болен. Сега се твърди, че това прави и Кремъл.

„Неговите приближени се страхуват, че ако се разбере за смъртта му, руските генерали ще поискат войските да се изтеглят от Украйна“, казва още той.

„Смъртта на Путин ще ги остави безпомощни и затова е от техен интерес да казват, че той е жив“, допълва източникът на „Мирър“.

   Източник: 24 часа

Алина Кабаева заби нож в гърба на Путин: Ето защо е депресиран президентът Край личния живот на руския президент Владимир Путин всичко е обвито в мистерия – особено що се отн…May 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!