Бивш служител на ДАНС: Търпим Борисов да ни прави на две стотинки, осем милиарда се крадат всяка година, утре излизаме на улицата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Не, нищо не се променило след „Ало, Ваньо”, дори нещата задълбаха много. Вижте какво се случва само, това е ярък пример за разпадане на държавността напълно в последните 30 години.”, каза бившият служител на ДАНС Росен Миленов в предаването на Крум Савов по телевизия 7/8.

Борисов: Обмисляме по-рано да премахнем извънредното положениеПремиерът инспектира строежа на АМ „Хемус“ в участъка между Белокопитово и Буховци „Възложил съм на…Apr 25 2020vijti.com

Той напусна преди години, защото не беше съгласен с методите на Цветан Цветанов за дискредитиране на политически противници.

Той обяви, че записите за чадър на Борисов над Мишо Бирата, който скоропостижно почина по-късно, както и другия участник в него Ваньо Танов, са напълно истински.

„Борисов като премиер вече трето правителство довърши и малкото останали наченки на нормалност в управлението и политиката в България. И затова сме свидетели всеки ден на едни театри, с които се убива всичко. Убива се не само държавата, убива се българския народ.

Неадекватни са по отношение на кризата, въвеждат ограничителни мерки, с които ни спират да дишаме и в един следващ етап разпускат всичко, все едно не е имало никакъв вирус.  Кой нормален човек ще приеме от устата на премиера, или от устата на Националния оперативен щаб нещо сериозно по отношение на тази епидемия.”, добави Миленов.

„Тулупите ги знаем кои са, тези като Борисов и всички останали политици, с олигарсите, местните феодалчета, мутрите, те се хранят на държавната трапеза. Цената я плаща българският народ с мизерното си съществуване. Но по-големият проблем е, че ние всички останали го търпим това, търпим един човек, който е седнал на кормилото на държавата, да ни прави на две стотинки и да не ни зачита като граждани. Ние загубихме всички гражданско у нас, къде е конституцията с основните права, с основните свободи, с интереса, които трябва да си защитаваме.”, каза още Миленов.

„Борисов ще продължи да ни се присмива. Преди 15 дни внесох в МС и Народното събрание, във връзка с настъпващите икономическите последици, мерки за данъчни облекчения и безвъзмездна помощ, и му дадох срок до 30-и миналия месец да ги изпълни. Не ги изпълни и утре излизаме на улицата, излизаме пред Народното събрание. Да му покажем, че сме живи, защото колко пъти ни пращаха в ада. Искаме си свободата, искаме си парите. 8 милиарда се крадат всяка година, а той казва, че няма пари. Те ги окрадоха, с неговите обръчи от фирми, с неговите олигарсчета, с неговите фими. Хората си искат парите, искат си държавата, не искат вече мутри във властта.“, завърши Миленов.

Борисов: Някои тулупи спят до обяд, а ние от сутрин работим без заплата и почивен ден„Съзирам поредния умисъл и затова ще кажа, че щабът никога не е бил разформирован, а работи. Избран …May 3 2020vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!