Бившият на Джулиана Гани се показа с новата половинка (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От семейство за пример Джулиана Гани и мъжът ѝ, Илиян Найденов , се превърнаха в обект на насмешки заради цирка покрай раздялата им. И докато Джулката сменя мъж след мъж, досега Илиян спазваше приличие и определено изглеждаше жертва на обстоятелствата.

Дали е така обаче?

Папарашки снимки доказаха, че фитнес-инструкторът от Монтана също има връзка след раздялата с плеймейтката, но за разлика от нея я крие от публичното внимание. Източници на HotNews са го засекли в известен столичен ресторант, да се усамотява в компанията на неизвестна брюнетка. За разлика от бившата му жена, актуалната му половинка видимо е доста по-семпла във визията си.

Ето я и новата! Бившият на Джулиана Гани коментира снимка на сина им: Давид вози кака СтефиИлиян Найденов май вече си има друга жена, след шумната си и доста скандална раздяла с Джулиана Гани…Jan 23 2022vijti.com

Илиян Найденов ресторант

Двойката предпочела да се настани на възможно най-скътаната маса, за да не ги забелязват много-много. През цялото време си разменяли нежности и се гледали влюбено, коментират странични наблюдатели.

„Упрекваха Джулиана, че си хванала нов мъж на секундата, но май и той не си поплюва. А къде е детето им?! Нали е по-грижовен от майката?!“, остро коментираха неговото поведение, след като до вчера се опитваше да налива морал и да вади компромати срещу Гани.

В същото време плейбойката се похвали с поредната си почивка, като този път публикува снимки от Марбея, Испания, където е била с приятелката си Ивон Рей.

Джулиана Гани Марбея

„Къде е гаджето?!“, питат я под снимката феновете, но очевидно младежа, с който излиза напоследък – Теодор е пропуснал воаяжа.

Коледата на звездите – ето как посрещнаха празника Деси Слава, Светлана Гущерова, Джулиана Гани и много други (Снимки): Вече ви показахме как изглежда Коледата в домовете на Глория и Галена, а след тях куп други родни …Dec 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!