Бившият на Ани Салич съсипан, няма пари за осигуровки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бранко Салич – бившият съпруг на новинарката Ани Салич, продължава да бъде в критично финансово положение. Оказва се, че някогашният продуцент, който прибираше хиляди левове от родните телевизии, няма достатъчно пари, за да си плаща редовно здравните осигуровки. Проверка в системата на НАП показва, че сърбинът не е внасял таксата в продължение на общо 15 месеца. Сумата, която всеки гражданин трябва ежемесечно да плаща на държавата, за да има здравни права, не е никак висока. Става дума за едва 28 лева. Сумарно Бранко е натрупал дълг от 420 лева. Очевидно бившият мъж на Ани Салич не може да отдели толкова средства от бюджета си, за да изчисти просрочените си плащания към държавата.

В последните няколко години, откакто с тв звездата са официално разведени, сърбинът е застигнат от карък не само в личен, но и в професионален план. През миналата година стана ясно, че едната от двете му фирми е стигнала до абсолютен банкрут. Бизнесът му „БРАН-КО 1959“ ООД обяви несъстоятелност, а положението било толкова лошо, че се стигнало дори до съдебни дела. Според решение на Благоевградския съд от април 2021 г. фирмата му е била заличена. Кредиторите обаче трябвало да получат сумите, които бившият съпруг на журналистката им дължал, затова се наложило над някои от имотите му да бъде наложен запор. Другата му фирма – „БС ТИМ” ЕООД, регистрирана в столицата, все още е действаща, но и от нея Салич не изкарва никакви приходи.

Последно в публичното пространство бе изтекла информация, че сърбинът, който навремето продуцираше някои от най-успешните предавания из родните телевизии, е стигнал дотам да се съгласи да бъде общ работник на снимките на приключенското риалити „Игри на волята“. То обаче е сезонно и екипът, който работи по него, е ангажиран само в рамките на 2-3 месеца през лятото, което означава, че хонорарите не са целогодишни.

Откакто не са заедно с Ани Салич, Бранко е изпаднал в дълбока депресия. В последните две години той загуби майка си, а след това и двете си кучета, по които още жали във фейсбук. Децата му от новинарката не живеят при него. Лазар е самостоятелен мъж с професия, а Хана ще бъде абитуриентка напролет догодина и през повечето време е при майка си. Серията провали в живота на сърбина дори го докараха три пъти до болница, където той влизаше по спешност заради сериозни стомашни проблеми.

Междувременно бившата му съпруга успя да продължи живота си напред и отново е на крилете на любовта. От година насам тя живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров, с когото са най-дискретната звездна двойка в родния елит. Преди месец Ани дори се появи с годежен пръстен в ефир и очевидно отношенията им се развиват по мед и масло. Не е ясно как Бранко приема връзката на бившата си жена, но запознати коментират, че те почти не общуват, освен ако не ставало дума за децата им.

Ани Салич се сгоди за Цацаров – показа в ефир красив годежен пръстен (Снимки): Интересно бижу на ръката на Ани Салич привлече погледа на зрителите в ефир. От няколко дена новинар…Oct 24 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!