Ани Салич се сгоди за Цацаров – показа в ефир красив годежен пръстен (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересно бижу на ръката на Ани Салич привлече погледа на зрителите в ефир. От няколко дена новинарката има масивен пръстен на безименния пръст на лявата си ръка, а според всички очевидно става дума за годежен пръстен от мъжа в живота й, Сотир Цацаров . Журналистката се опитва дискретно да го прикрие, но наблюдателните зрители веднага го забелязаха.

Салич не е коментирала новината, че се е съгласила на брак, но явно е взела съдбоносното решение да каже „Да” на Цацаров и подаръците й са били поднесени от него по повод на събитието, подозира публиката.

Ани Салич пръстен

Новинарката и екс главният прокурор вече от 1 г живеят заедно, но са много дискретни относно личните си отношения и избягват да се движат заедно на по-оживени места в София.

Съвсем скоро влюбената 53-годишна дама си е сложила и часовник, който освен, че е стилен е от злато и сребро. И той вероятно е дар от годеника й, който я разчувствал с милия жест наскоро.

Ани Салич годежен пръстен

Ани Салич за последно носеше пръстен докато бе в брак с Бранко. Но тя изхвърли халката си още преди 5 г, когато официално прекъсна брака си с продуцента. Сотир Цацаров пък офицално се разведе с екс половинката си Миглена през месец юли 2022г.

През лятото влюбените изживяха романтика като пътуваха заедно до Гърция, където бяха два пъти на море. Първо бяха на Халкидики, а после на остров Корфу. Накрая отделиха време и за нашенското море. Бяха по Южното Черноморие в харесвания от бг журналистите къмпинг Арапя.

Сложиха край на летния сезон в малкия турски курорт Инеада.

В момента двойката предпочита да живее по-далеч от столицата. Нанесли се в „Бевърли Хилс” на Перник, с.Рударци, където Ани има вила. Нищо чудно тв звездата да мине пред олтара преди сина си и дъщеря си, тъй като Хана все още не е завършила средно образование, а Лазар не е давал заявка за годеж и сватба.

Ани Салич и Цацаров на почивка в Корфу (снимки)Тв водещата Ани Салич и бившият главен прокурор Сотир Цацаров бяха заснети на първата си обща лятна …Jul 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!