Бившият мъж на Деси Слава закъса-Не е истина какво работа започна – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата любов на поп фолк певицата Деси Слава ММА боецът Светозар Савов заработва като рехабилитатор, писа „Галерия“. Мускулята, който преди няколко години приключи официално спортната си кариера, понастоящем е част от екипа на Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Канев“ АД в Русе.

Това стана ясно от снимка, която той публикува в социалната мрежа facebook.

На фотото Зарко позира на бюро, като лявата му ръка е стисната в юмрук. За да развесели последователите си в уеб  пространство той добави виц:

„Докторе, това ми е първият масаж на простатата, къде да си оставя гащите?“

„На стола до моите“.

Савов не припечелва доволно, тъй като не е изкарал своята диплома и трупа стаж в професионална среда. Припомняме, че през 2018 година той предложи брак на дългогодишната си приятелка Лора Лилова. За разлика от блондинката тя не обича да е в центъра на внимание и не е случайно, че за съвместния им живот се знае малко. Красавицата е от Русе. Завършила е английската гимназия в града.

Бившият мъж на Деси Слава закъса-Не е истина какво работа започна - За Жената

Малкият син на Деси Слава навърши 5 годинки – страшен красавец е! Снимки от приказното парти (+дойде ли таткото?) СНИМКИ Малкият син на Деси Слава и ММА-боеца Благой Найденов навърши 5 годинки преди броени часове. Естест…Dec 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!