Малкият син на Деси Слава навърши 5 годинки – страшен красавец е! Снимки от приказното парти (+дойде ли таткото?) СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малкият син на Деси Слава и ММА-боеца Благой Найденов навърши 5 годинки преди броени часове. Естествено, на такъв голям празник се полага и голямо тържество, и можем да кажем, че родителите се бяха постарали доста.

Макар кадрите от него да са кът, все пак стана известно, че хлапето е прекарало празника както подобава на малък мъж.

Наконтен и пременен, той позира почти като модел и не може да не заключим, че щастливата му майка демонстрира вкус и класа по отношение на облеклото му.

Борис Найденов

„Нашето момче на 5“, последвано от много сърчица – така двамата родители отбелязаха големия празник в профилите си в Инстаграм.

Тематичната торта пък събра цялото семейство за заветен кадър и ако съдим по вида ѝ, то със сигурност е вкусна. Разбира се, лакомството е издържано в стил “ставам на 5” и показва едни от най-популярните герои сред децата. Баткото също присъства на празника, вече съвсем пораснал. А малкият определено е одрал кожата на баща си.

синът на Деси Слава Борис

Благой Найденов прилича почти на връстник на големия син на Деси Слава, но в крайна сметка това не го спря да се разпише като родител на по-малкото ѝ дете. 5-годишният сладур расте като красиво момче и явно е взел най-читавите черти и на двамата си родители.

Връзката на Деси и Благой мина през доста драми и раздели, като засега явно те демонстрират прилични отношения поне в името на детето. Рожденият ден доказа, че лошото е зад гърба им.

Вижте порасналия син на Мелания и Доналд Тръмп – Барън е истински красавец, ето защо майка му го крие от камерите (СНИМКИ) Макар вече да не са стопани на Белия дом, интересът към семейство Тръмп не спада. Съвсем наскоро м…Nov 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!