Без капка милост: ЧСИ взе дома на Мая Нешкова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Частен съдебен изпълнител е обявил за продан жилището на Мая Нешкова и Кирил Икономов в центъра на София. Намиращият се на престижния бул. „Дондуков“ апартамент е бил пуснат на търг на 21 юли 2020 г., вижда се от обявлението, публикувано в интернет от ЧСИ Милен Бъзински.

Йорданка Христова изгоря с 4 бона: Пратиха на естрадната звезда съдия-изпълнителЙорданка Христова е поредната българска знаменитост, пропищяла от „Топлофикация“. Наскоро певицата и…Jul 26 2019vijti.com

Стартовата продажна цена на имота е била 110 400 лева, а причината той да бъде обявен на търг е, че е бил ипотекиран от музикалното семейство още през 2007 г. Впоследствие ипотеката е подновявана, а върху жилището има наложени и възбрани, съобщава „Ретро“. По каква причина се е стигнало до непогасяване на вноските и поемането на случая от ЧСИ, в публичните документи не става ясно. Видно е само, че търгът е бил проведен на 4 септември 2020 г., а информация за новия собственик на апартамента също липсва.

Нешкова и Икономов и преди имаха премеждия с въпросния имот. Преди десетилетие певицата бе станала жертва на неистов телефонен тормоз, скроен от завистници. Тогава те пуснали обява в столичен вестник, с която предлагат за продан апартамента на изпълнителката на вечния шлагер „Рожден ден“ на столичния бул. „Дондуков“. След публикуването на фалшивата обява телефонът на Нешкова прегрял от обаждания. Идеята вероятно била на съседи, които искали да ги пропъдят от кооперацията.

Очевидно последните години не са късметлийски за певицата и композитора, макар те да са дълбоко вярващи хора и дори да изградиха собствен параклис край Благоевград. Двамата едва успели да излязат от лапите на коварния вирус Ковид-19. Разболели се от него навръх миналата Коледа. „Два пъти ходих до спешното. В мен остана усещането, че страхът е най-страшен в тоя момент, когато боледуваш, защото някак си вирусът става много силен в теб, а ти самият ставаш много слаб и като че ли му даваш почва да расте повече.

Пожелавам на всички, които се срещат с него, да не се страхуват, просто да преминат през него“, каза Нешкова. „Въобще не искам даже да си спомням. Но цялото семейство го изкарахме. Мислех си, че е майтап работа, ама беше доста тежко. Симптомите ми бяха липса на мирис, температура, не знаеш къде се намираш. Не знаеш на кой свят си, нямаш апетит, но това са предизвикателствата към човечеството.

Осъдиха 49 баби и дядовци в Русе без те да знаят за това и да се защитят, вижте схемата49 души в Острица, Русенско получават писма от частен съдебен изпълнител, в които ги призовават да з…Mar 5 2020vijti.com

Крепяла ме е вярата, любовта към хората“, сподели пък композиторът Кирил Икономов. Наскоро Нешкова изпрати отворено писмо до Светия синод. Нейният призив бе за всенароден молебен за здраве. Певицата и съпругът й вярват, че когато камбаните зазвънят заедно в цялата страна, ще се случи чудо.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!