Йорданка Христова изгоря с 4 бона: Пратиха на естрадната звезда съдия-изпълнител

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Йорданка Христова е поредната българска знаменитост, пропищяла от „Топлофикация“. Наскоро певицата изгоряла с 4 хиляди лева заради сметка, за която изобщо не била уведомена.
Данчето сподели, че в продължение на 3 години не получавала ни вест, ни кост от дружеството, докато в един момент не ѝ дошло съобщение, че дължи огромна сума пари. Всъщност първоначалното ѝ задължение било само 500 лева, но тъй като не знаела за него и не го погасила в сроковете, от парното я дали на частен съдебен изпълнител и се наложило да даде над 4 бона на вятъра. Всъщност тя и семейството ѝ притежавали ателие зад хотел „Плиска“ и решили с двете ѝ деца да го продадат.
Йорданка Христова е много обидена, любимата българска изпълнителка се чувства унизена заради париВ края на миналата година голямата българска певица Йорданка Христова направи своя прощален концерт …Jan 15 2019vijti.com

Оказало се обаче, че дължали 8 хиляди за отопление, без никой никога да е живял там и при положение че радиаторите били свалени отдавна. Естрадната звезда толкова се ядосала и възмутила, че решила директно да отиде при началника и да му потърси сметка за несправедливостта. За доказателство тя носела и бележка от домоуправителя на кооперацията, че тя и роднините ѝ никога не са обитавали малкото жилище. След куп разправии и строшени нерви от дружеството все пак направили малък компромис и склонили поне да ѝ опростят лихвите. „Платих „само“ 4 хиляди лева. Много е тъжно това – че ни ограбват дори държавни и общински фирми. Възмутена съм от държанието им към абонатите. Потърпевша съм от тях, дала съм им много грешни пари“, коментира яростно изпълнителката. За момента обаче тя не смятала да си търси правата по съдебен път, защото не ѝ се разправяло повече.

Не така обаче постъпи актьорът Антон Радичев, който води открита война с „Топлофикация“ вече почти 2 години. След като през миналия май стана ясно, че дружеството го е осъдило да плати 261 лв. за просрочени сметки от декември 2012 г. до април 2014-а, той не се примири с несправедливостта и вече на няколко пъти се изправи срещу тях в съда. При него случаят също бил абсурден, защото задълженията, за които му лепнали присъда, били чужди. Сега той се опитвал да докаже, че наследственият апартамент, където се натрупала сметката, бил продаден още преди да започнат да растат дълговете. Адвокатът му му гарантирал успех, но Радичев се надявал делото скоро да приключи, защото за съдебни разходи заминавала цялата му пенсия от 420 лева.
Източник: Ретро
Здравословни проблеми вкараха Йорданка Христова в болница, певицата претърпя неотложна операцияЙорданка Христова се оттегли от сцената Йорданка Христова претърпяла неотложна операция. Заради напр…Dec 10 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!