Безпомощен поглед и дълбоки бръчки: как изглежда сега страдащият от деменция Брус Уилис (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

67-годишният Брус Уилис се е променил до неузнаваемост , показват последните снимки на актьора , заснети от папараци на улицата. През март 2022 г. стана известно, че звездата от филмите „Умирай трудно“ е решил да прекрати кариерата си. По-късно това потвърди и бившата съпруга на актьора – Деми Мур. Тя каза на феновете си в социалните мрежи, че Брус страда от деменция , което прави невъзможно запомнянето на роли.

„Като семейство искахме да споделим, че нашият любим Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която засяга когнитивните му способности. В резултат на това Брус се отказва от кариера, която означаваше толкова много за него“, написа Деми Мур.

След като се оттегли в заслужена почивка, 67-годишният Уилис практически спря да посещава социални събития и дори да го види на улицата човек стана рядкост, но папараците все пак успяха.

Холивудската звезда бе забелязана на разходка. Бил е облечен с черна шапка, елек, розово поло, сини дънки и маратонки Nike. На ръката на актьора има голям часовник с черна кожена каишка.

Брус Уилис разходка

Брус Уилис, Снимка Legion Media

Феновете на актьора отбелязаха, че Брус е остарял много само за шест месеца. „Джон Маклейн“ е започнал да се прегърбва, лицето му изглежда изтощено и по него са се появили дълбоки бръчки.

Всички знаят за брака на Брус Уилис с Деми Мур, но ТОВА е ослепителната му настояща съпруга, с 24 години по-млада (Снимки):Повечето помнят Деми Мур като бившата съпруга на Брус Уилис – двамата бяха женени цели 13 години и и…Apr 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!