Всички знаят за брака на Брус Уилис с Деми Мур, но ТОВА е ослепителната му настояща съпруга, с 24 години по-млада (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повечето помнят Деми Мур като бившата съпруга на Брус Уилис – двамата бяха женени цели 13 години и имат три пораснали дъщери. Малцина обаче знаят коя е настоящата съпруга на актьора.

Става дума за 43-годишната Ема Хеминг Уилис , с която Брус е женен от 2009 година.

Брус и Ема Уилис

Любовната история на Брус Уилис: „Не искам никога да се отделям от нея“Брус Уилис е вдъхновение за всички романтици по света. В рамките на 57 години той не открива своята …Mar 22 2022vijti.com

Ема Уилис

Ема сподели тъжната новина в профила си в Instagram, че съпругът й се оттегля от актьорството заради диагнозата афазия, а младежкият й вид привлече вниманието на обществеността.

Ема е с 24 години по-млада от Брус и се запознават през 2007 г. Въпреки голямата разлика във възрастта, двойката е заедно от 13 години.

Брус Уилис с Ема

Хеминг Уилис се занимава с манекенство от 90-те години и е представяла модни ревюта в Ню Йорк, Париж и Милано за Karl Lagerfeld, Chanel, Valentino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Emanuel Ungaro, Dior …

Ема и Брус Уилис

Двойката има 2 дъщери – Мебел Рей, родена през 2012 г., и Евелин Пен, родена през 2014 г.

Брус Уилис семейство

Деми и Ема са много близки и всички заедно бяха поставени под карантина поради пандемията от 2020 г. След развода Деми и Брус останаха в близки отношения, а тя му е опора в борбата с болестта.

Една звезда угасва: Брус Уилис си отива Брус Уилис се оттегля от актьорството заради състояние, което води до затруднения в говора, разкри …Mar 31 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!