Бабата на Лорина Камбурова я изпрати в бял ковчег (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стотици близки и приятели дойдоха в морския храм „Св. Николай“ за да се простят с актрисата Лорина Камбурова. 30-годишната красавица така и не дочака трансплантация на бял дроб във Виена. Отиде си на 27-ми май в Москва, като накрая се разболява и от Covid-19. Причина за смъртта й е тромбоемболия.

Стотици изпратиха Лорина Камбурова в последния й път / СНИМКИБлизки, приятели и почитатели на младата актриса Лорина Камбурова се сбогуват с нея днес. Поклонение…Jun 6 2021vijti.com

Лорина е родена във Варна. Завършва НАТФИЗ през 2014 година. Известна е с ролята на Леа в сериала „Връзки“, популярността си печели с ролята си в сериала „Скъпи наследници“. Играла е и в чуждестранни пълнометражни продукции, работи като модел и участва в множество реклами.

А животът на Камбурова наистина не е лек. Още в ранна детска възраст родителите ѝ се развеждат и грижите по нея поема изцяло майка ѝ. Тя е и човекът, който подтиква Лорина да заобича театъра – 6-годишна е, когато я записва в детска трупа. За всеки рожден ден на момиченцето майка му го води на опера.

Съсипаната баба на красавицата я изпрати в по-добрия свят. Възрастната дама е отгледала Лорина, след като майка й си орива много рано, когато бъдещата актриса е само на 12.

Снимки: Булфото

Наследствено заболяване погубило младата актриса Лорина КамбуроваТъжна бе изминалата за артистичния елит у нас седмица след трагичната вест, долетяла от Москва – там…Jun 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!