Асен Василев се скара с Карадайъ в „Панорама”: Това е лъжа! Лъжа!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Това е лъжа! Лъжа!”, с тази емоционална реакция  Асен Василев от „Продължаваме промяната”  посрещна твърдението на Мустафа Карадайъ от ДПС, че служебното правителство е вдигнало пенсиите по модела на ГЕРБ. Двамаха спореха за повишението в студиото на „Панорама” по БНТ, макар че ДПС го подкрепиха в последното Народно събрание.

Василев и Карадайъ влязаха в спор и по въпроса за гражданството на Кирил Петков, след като лидерът на ДПС заяви, че решението на Конституционния съд е предизвестено. „Вие знаете предварително, как ще се произнесе Конституционния съд?“, попита иронично Василев.

Не сме се скарали с никого, това заяви Асен Василев в отговор на тезата, че възходът на „Продължаваме промяната” е за сметка на други партии, които са им потенциални съюзници. „Избирателите имат глави на раменете си, не са добитък, да се казва колко глави на кого са”, заяви Василев.

Мустафа Карадайъ: Този президент или се е самозабравил, или прокарва идеята за президентска републикаНамери се президент, който реши, че конституцията и законите нямат никакво значение Този президент к…Sep 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!