Анахид Тачева стана ресторантьорка на 80 / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

На 80-годишна възраст легендарната говорителка Анахид Тачева е влязла в ресторантьорския бизнес, издават български емигранти в Ню Йорк, където звездата от близкото минало живее. Там тя замина за постоянно след смъртта на сина си Митко Цонев и се установи заедно с най-малката си дъщеря, която е кръстена на нея, мъжа ѝ и двете им деца.

Анахид Тачева е съкрушена, дъщеря й от Коста Цонев отново посегна към чашкатаДрамите в живота на Анахид Тачева не спират. Тревоги отново й създавала дъщеря й Теодора, плод на лю…Jun 10 2021vijti.com

Анахид ударила шестица от тотото със своя зет, който е от гръцки произход. Аристотел има бизнес империя в Щатите и се развива на няколко фронта. Последните му инвестиции са във верига ресторанти тип бирария, които носят името „Клинтън хол“. Тачева дейно се включвала в организационната работа покрай откриването на нови обекти и се гордеела с постиженията на зет си. Докато американските ѝ внучета бяха по-малки, тя се беше заела изцяло с тяхното отглеждане, за да не се налага семейството да наема непознати бавачки и детегледачки. Сега обаче те не се нуждаели от непрекъснатото внимание на баба си, затова тв легендата можела да си позволи да има и свои собствени занимания.

Макар богатият грък да има възможност да ѝ купи самостоятелен дом за чудо и приказ, Тачева все пак предпочитала да обитава тяхното жилище. Просторният апартамент, в който Анахид се е настанила, се намира в престижния нюйоркски квартал „Трайбека“, където имоти имат цяла плеяда холивудски знаменитости. Цената на жилището е фамозните 2,5 млн. долара, или близо 5 млн. лева.
Този октомври телевизионната говорителка ще навърши 81. Въпреки достолепната си възраст тя продължава да изглежда перфектно и да е в добра физическа форма. Единствено паметта ѝ изневерявала и имала начална форма на деменция, която поддържала с лекарства.

Необяснимо обаче било, че Тачева не си спомняла само лошите мигове от своя живот, които хич не са малко.
Едва ли бившата съпруга на Коста Цонев ще се прибере у нас за рождения си ден, след като дори за 80-годишния си юбилей не кацна на родна земя. Една от най-видните красавици на соца неотдавна сподели, че си е взела задочно последно сбогом с България и не планува повече да се прибира, защото последните ѝ връщания у дома бяха все по трагични поводи.

 

Ресторантът в Ню Йорк

Дъщерята, зетят и внуците на Анахид

Анахид Тачева се настани в апартамент за 5 млн. в Ню ЙоркЛегендарната говорителка на БНТ от миналото Анахид Тачева, е новодомка от няколко месеца насам Гранд…Feb 12 2021vijti.com


Източник: Ретро

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!