Андрей Слабаков: Който откаже да се ваксинира срещу COVID-19, е психично болен!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният режисьор и актьор Андрей Слабаков, който в момента е част от европарламента, се изказа изключително остро срещу критиците на ваксината на Бил Гейтс.
Андрей Слабаков одобрява ваксината

Съпругът на звездата от „Откраднат живот“ Ернестина Шинова намира за абсурдна манипулация това, което се случва в интернет и основно във Фейсбук, където ври и кипи от недоволства от бъдещото ваксиниране.

Личи си, че е евродепутат: Андрей Слабаков изненада съпругата си със скъп подарък за ЧРДAндpeй Cлaбaĸoв винaги e твъpдял, чe Epнecтинa Шинoвa e нeгoвият живoт. Бeз нeя тoй пpocтo нe мoжe д…Jul 15 2019vijti.com

Слабаков дори намира хората, които смятат, че чрез ваксината ще бъдат чипирани, за психично болни. Той ги смята за хора с прекалено високо самочувствие и мнение за себе си, които се имат за много значими, че чак някой да иска да ги управлява с чип.

Андрей Слабаков се включи в жива връзка с Ангел Джамбазки и двамата представители на ВМРО отговориха на някои важни въпроси на зрители. Така се засегна и темата за ваксинирането.
Андрей Слабаков
Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Слабаков потвърди още веднъж, че подкрепя напълно кабинета „Борисов“, тъй като заяви, че в България заболяваемостта от вируса е толкова ниска заради навременните мерки, които се взеха.

Евродепутатът дори посочи пример с Франция, която на 15 март е пуснала свои общински съветници при възрастни хора. Той определи Макрон като престъпник, защото е рискувал толкова много човешки животи.

Режисьорът обясни, че е влязъл в политиката чрез ВМРО, защото с тази партия гледа в една посока. За него „национализъм“ не е мръсна дума, но в никакъв случай не дели хората по раса и етнос.

Слабаков, който беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов през февруари 2013 г., сега изглежда доволен от развитието на страната ни, макар премиерът преди 7 години и сега да е един и същ.

Можете да видите всичко, което Слабаков и Джамбазки споделиха, във видеото!

Андрей Слабаков стои плътно зад всички решения на кабинета „Борисов“ и критикува всеки, който не е съгласен с мнението му!

Истинска метаморфоза е претърпял Андрей Слабаков, след като стана евродепутат. Той е друг човек, дори приятелите му не могат да го познаят.

Дълги години режисьорът критикуваше властта, но когато той самият се сдоби с такава, нещата рязко се обърнаха. Това личи от всяко негово изказване.

Евродепутатът Андрей Слабаков: Езикът на Вазов е свещен! Наглост е да пипаш „Под игото”„Малко над 6000 евро са заплатите на евродепутатите в Брюксел“ – заяви евродепутатът Андрей Слабаков…Dec 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!