Андреа е в болница в Турция, Кубрат бди над нея (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Андреа предизвика истински шок сред феновете си, след като публикува стори в социалните мрежи, от което се разбра, че в момента е в болница , но не на родна земя, а в Турция .

“ Добре съм, здрава съм, нямам козметична операция –  най-малко пък на гърдите. Да кажем рутинни прегледи“,  сподели пред „България Днес“ пълнителката.

Докато тя говореше по телефона до нея се чуваше гласът на любимия й Кубрат Пулев , който явно бе с нея в Турция.Андреа болница

„Няма да давам повече обяснения“,  категорична е Андреа, но будното око на клюкарите забеляза, че стаята от която се е тагнала фолк фурията е свързана с пренатални грижи.

„Вероятно е бременна, или се готви за бременност“, предположиха доброжелатели на певицата. Кубрат Пулев и Андреа се събраха само преди месец и факта, че може би работят за бебе не учудва близките им.

„Винаги съм искал да стана баща, когато му дойде времето, и то точно от любимата си Андреа“,  споделя в едно от личните си интервюта Кобрата.

Ново 20: Кубрат Пулев предлага брак на АндреаФолк дивата Андреа сериозно разбуни духовете с последното стори, което сподели в профила си в инстаг…Jan 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!