Английски вестник: Ванга е предсказала, че през 2021-а дракон ще плени Земята

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дракон ще завладее планетата през 2021 г., а светът ще свърши през 5079 г. Това била предсказала Ванга според английския вестник „Дейли Мирър“. Британските таблоиди напоследък отделят доста внимание на българската пророчица. Приписват й, че предсказала взривяването на световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. и Брекзит години преди смъртта си.

Прочутият ясновидец Маг Ивайло: Леля Ванга ми продиктува билкова рецепта срещу Ковид-19Специалистът по древен шаманизъм и ясновидство маг Ивайло, който се занимава с разваляне на магии и …Mar 13 2021vijti.com

Знаела също за разпадането на Съветския съюз, смъртта на принцеса Даяна, трагедията в Чернобил. 85% от предсказанията й се сбъдват, пише вестникът. Сега „Дейли Мирър“ е изредил куп нови предсказания.

Например, че вселената ще свърши през 5079 г.
Непосредствено преди смъртта си на 85 годишна възраст през 1996 г. тя казала, че през 2021 г. ще бъде открито лекарство против рака. “ В началото на 21-и век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде денят, когато ракът ще бъде окован с железни вериги.“

Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, пророкувала Ванга. Ще остане глух и с увреден мозък. Това предсказание се появи на бял свят, когато Тръмп се разболя от коронавирус, но явно някои го тълкуват за по-късни дни.
Ванга предсказала още, че европейската икономика ще се срине, срещу Путин ще има опит за убийство от някой в Русия, а ислямисти ще осъществят атака в Европа. „Ще използват арсенал от химически оръжия срещу европейците“, цитирана е да казва Ванга.

Тя предрекла още: „Светът ще страда от много катаклизми и големи нещастия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Ще станем свидетели на опустошителни събития, които ще променят съдбата на човечеството.
Пророчицата предвидила, че ще спре производството на петрол и земята ще си почине. Влаковете ще летят, използвайки слънчевата светлина.

Най-странното й предсказание, според „Мирър“, е че „силен дракон ще завладее човечеството. „Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“
Тълкувателите смятат, че драконът е Китай. Трите гиганта са Русия, Индия и Китай, а парите са банкнотите от 100 юана и 5000 рубли, които са червени.

Новата Ванга: Румен Радев ще спаси България, виждам го ясно!На Румен Радев му е отредено да спаси България, разбра Магазина за Новини! Президентът Румен Радев …Feb 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!