Ангел Джамбазки още не е арестуван. Доказаха с ясен клип, че точно той хвърля бомби по хората

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ясен кадър доказа, че евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки хвърля бомби по протестиращите хора на улицата снощи.

Все още не е нито проверен, нито е арестуван, а от ВМРО дори съобщиха, че не бил в сградата.

За хвърляне на бомбички по хора законът предвижда наказателна отговорност, освен глоба.

Слави Трифонов с жестоки думи срещу Борисов и ГЕРБ„Вчера Бойко Борисов обявил, че партия ГЕРБ дарява 150 хиляди лева от партийната си субсидия, с коит…Nov 11 2020vijti.com

На Джамбазки, за когото Борисов преди време сподели, че е „любимият му политик“, вече веднъж му се разминава сериозно наказание след престъпление.

Той бе глобен само 1000 лв., а шофьорската му книжка е отнета за 12 месеца, след като бе хванат с 1,55 промила алкохол в кръвта

Припомняме, че Джамбазки беше хванат да шофира пиян през нощта на 7 декември миналата година на изхода от к.к „Боровец“ в посока Самоков. За случая стана ясно на 12 декември.

Дрегерът на място е отчел 1.55 промила алкохол, а кръвната проба е показала 1.08 промила. 

 

В „Лице в лице” по БТВ също пуснаха кадри, на които се вижда как зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки хвърля бомбички по протестиращи от прозорец на сградата на партията по време на инцидентите снощи. Бих го оправдал, в състояние на афект и в тази агресия, каквото и да е направил, коментира действията на Джамбазки другият зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов.

Кадри, публикувани в групата на протестиращите „Орловград – Протест Блокада“ човек, за който се твърди, че е хвърлял бомбички по демонстрантите от партийната централа на ВМРО в София. Лицето лесно може да бъде разпознато като евродепутата Ангел Джамбазки.

Припомняме, че снощи протестиращите за оставката на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев направиха шествие до офисите на ВМРО. От сградата те бяха атакувани с бомбички и струи с вода. По свидетелства на протестиращи, на мястото е имало кордон от полицаи, които обаче не са реагирали на провокацията спрямо мирния протест.
„Я да видим какво ще кажете от МВР и ВМРО?
КОЙ Е ТОЗИ, АКО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ, НИЕ ЗНАЕМ!
АКО ВИЕ СИ ТРАЕТЕ, НИЕ НЯМА!
ОСТАВКА!
МУТРИ ВЪН!“, това пише в публикация в групата „Орловград – Протест Блокада“, към която се приложени снимките, на които се предполага, че се вижда евродепутатът Ангел Джамбазки.

 

 

Бойко Борисов излиза от карантината, след като е дал втори отрицателен тест за КовидВчера вестни „24 часа“ съобщи, че състоянието на Бойко Борисов се е влошило и той е на вливания и ин…Nov 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!