Ален Делон е поискал да умре с помощта на евтаназия в Швейцария

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Френският актьор Ален Делон е поискал да умре с помощта на евтаназия.

За това говори синът му Антъни в интервю за RTL, пише Лента.ру, цитирано от Стандарт.

По думите на Антъни, баща му е обявил намерението си да направи евтаназия в Швейцария и вече е направил завещание. Антъни Делон допълни, че е обещал да бъде с него, когато той реши да направи подобна стъпка.

По-рано Ален Делон в интервю за TV5 Monde призна , че не е против евтаназията. „Първо, защото живея в Швейцария, където евтаназията е законна, а също и защото го намирам за най-логично и естествено. От определена възраст, от определен момент имаме право да отидем в ада тихо – без болници, инжекции и всичко останало“, казва актьорът.

Издъхна Стефан, чиято майка молеше президента за двойна евтаназия„Детето ми си отиде… лети, миличък“ Това написа днес във Фейсбук Рени Григорова – майката на тежк…Sep 10 2021vijti.com

На 14 юни 2020 г. Делон беше откаран в клиниката Neuilly-sur-Seine в предградията на Париж. Той бе хоспитализиран поради повтарящи се пристъпи на мигрена. По-късно големият му син Антъни Делон каза, че актьорът е получил инсулт и сега се възстановява в швейцарска клиника.

Звездата на Делон в киното изгря след заснемането на филмите „Роко и неговите братя“ и „Леопардът“. За участие в последната лента през 1963 г. той е номиниран за наградата „Златен глобус“ като „Най-обещаващият млад актьор“. Отличен е с наградата „Сезар“ за най-добра мъжка роля във филма „Нашата история“. Има три режисьорски филма: „Зад кожата на полицай“, „Шок“ и „Неукротим“.

Искам евтаназия за себе си и сина си!Изолацията е тежка, но ние живеем така от години Здравейте, казвам се Рени и искам евтаназия за себ…May 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!