Алекс Петканова отправи зов за помощ в мрежата заради сина си (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка майка знае какво е чувството, когато детето ѝ е болно с температура. В такъв момент сме готови на всичко, само и само да облекчим страданията на мъничето и търсим помощ от по-опитни майки и познати.

В подобна ситуация изпадна моделката Александра Петканова , която сподели с последователите си в социалната мрежа колко е съсипана, а причината е именно детето ѝ , малкият  Габриел .

Тя буквално моли за помощ и не знае какво да прави.

Няма как да не отбележим, че преди дни стана ясно, че моделката се разделя с половинката си Даниел Петканов. След пауза и много шушукания двамата решиха да признаят, че официално се развеждат.

По думите им причината е несходство в характерите. Това всъщност не е и първата им криза – преди няколко месеца двамата решиха публично да признаят, че се карат за пари и апартаменти и отношенията им са катастрофални и трагични.

Към днешна дата двамата вече официално са в процедура на развод, но твърдят, че ще запазят добрите си отношенията.

Тази седмица обаче Алекс проплака за друга, по-голяма драма – детето й – Габриел се е разболял. Той  има висока температура , а тя се чуди какво да прави. „Той спи, но се чудя да го събудя ли, за да му дам лекарство или да го оставя сам да се бори“, пита тя майките, които я следват.

Алекс Петканова пост

Малко по-късно Петканова призна, че мненията са били полюсни и, защото Габриел е бълнувал и е имал неспокоен сън, тя е решила да му даде лекарство. На следващия ден обаче, ситуацията се е повторила и тя се е принудила да продължи с лекарствата.

Алекс Петканова син

24 часа по-късно Габриел вече е малко по-добре и заведен на лекар за изследвания.

Алекс Петканова показа новата си любовАлекс Петканова май забрави за Даниел, ако съдим по снимките в профила й в социалната мрежа. Моде…Aug 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!