Kолата е вредна за пиене, но ще останете учудени колко полезна e в ежедневието на човек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много е казано за опасностите от кока-колата, когато я пием, особено за децата, пише zajenata.bg. Добре тогава, не е нужно да я пиете! Ние ще ви предложим нещо крайно нестандартно, което буквално ще ви изуми! Оказва се, че колата е ужасно полезна в ежедневието. Тези съвети могат да помогнат и на вас в много ситуации!
Опции за използване на „Кока-кола“
Ако загорите тенджера, налейте малко кола в нея и оставете да заври. Мръсотията се разтваря пред очите ви!
Много лесно можете да състарите някоя снимка. За да направите това, просто трябва да намокрите леко снимката с „Кока-Кола“ и бързо да я избършете. Не я мокрете прекалено, в противен случай качеството ѝ ще се влоши.Направо не е за вярване, че разгневена съпруга пропътува 300 км до Варна, за да направи подобно нещоИнтернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за добро, но за жалост и за лошо. Свет…Dec 7 2018vijti.com

Лошо боядисаната коса може да се подобри чрез колата. Тя отмива боята от косата – дори и да не е напълно, цветът става по-малко интензивен.
Ако накиснете стари монети в Кока-Кола, това ще върне блясъка им.
Изсипете „Кока-Кола“ в чайника и я оставете там за целия ден. Това ще премахне целия накип без следа!
Тоалетната също може да се почисти добре с Кока-Кола, тя буквално „изяжда“ мръсотията.
Опитайте се да направите този отличен сос, като смесите Кока-Кола и готов сос по избор в съотношение 1: 1. Намажете със сместа хубаво пиле, свинско и пр. месо. Оставете да се маринова, след това изпечете. Фантастично!
„Кока-Кола“ е добър балсам. Изсипете я върху косата си, след което я изплакнете и подсушете.
Налейте кола в широка плоска чиния и я поставете в градината или в мазето. Това ще ви помогне да се отървете от охлюви … ! Те са привлечени от сладкия мирис на напитката, а ако попаднат в чинията, няма да бъдат в състояние да изпълзят обратно.

Ако не можете да развийте болта, понеже е ръждясал, опитайте да направите това: Вземете един парцал, напоете го с „Кока-Кола“, за да се навлажни добре, след което го увийте около болта. Оставете да подейства няколко часа. Болтът ще се развие като в масло, понеже „Кока-Кола“ действа като разтворител.
Почистете бижутата. Просто ги поставя в чаша с кола, а след това леко ги изчеткайте. Не го правете, ако са украсени с камъни. За тях това е много вредно!
Странно е, но колата помага при лошо храносмилане. Но за тази цел не трябва да я пиете веднага след отваряне на бутилката, защото газовете само могат да влошат състоянието. Оставете мехурчетата да се успокоят, а след това вземете „Кока-Кола“ като лекарство. Ако ви става лошо при пътуване, колата също ще помогне. Опитайте да я поемате от време на време на малки глътки и ще видите как веднага ще се подобри състоянието ви!
Изненадахте ли се? Сега вече със сигурност ще имате бутилка кола под ръка!Кореняк софианец възмутен: „Не можеш да превръщаш детската площадка на комплекса в който живееш в място за среднощни пиянски оргииРоден съм и съм израснал в този град. Обичам го! Помня времената, когато София ухаеше на липи и улиц…Dec 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!