Направо не е за вярване, че разгневена съпруга пропътува 300 км до Варна, за да направи подобно нещо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за добро, но за жалост и за лошо. Световната мрежа отдавна се е превърнала в основен фактор в личните ни отношения.
А напоследък се оказва и причина много от тях да се развалят. Така твърдят бракоразводни адвокати пред вестник „Телеграф“.
Те отчитат бум на разделите през последните две – три години, раздели, в които е замесена социалната мрежа Фейсбук. И дават примери. Много примери.
Мъж от Ботевград се развел със съпругата си, защото по цял ден чукала по клавиатурата и не намирала време едно ястие да приготви.
Далеч по-тежък удар понесъл ревнивец от Хасково, който след разследване във Фейсбук хванал половинката си „на калъп“ с най-добрия си приятел.
Семейна драма: Преминах през страшен кошмар, след като съпругът ми откри, че съм пращала съобщения на друг мъжЕдин ден съпругът ми откри в телефона няколко съобщения, които бях разменила с познат. Открието го н…Dec 6 2018vijti.com

Сериозен бизнесмен от Пазарджик пък сложил край на 30-годишния си брак, заради младо гадже, с което се запознали именно в социалната мрежа.
Пак заради Фейсбук след 11 години съвместен живот се разделило и изключително симпатично семейство от Смядово.
Проблемите обаче почнали, когато съпругата Даниела тотално изгубила интерес към семейните си и съпружески задължения.
Един ден тя просто изчезнала.
Събрала си багажа и тръгнала.
След два дни все пак благоволила да се обади и да каже, че си е намерила нов мъж в добричко село и няма да се върне. Запознали се във Фейсбук.

И пак там моментално пуснала снимки с новата си любов.
Върхът на сладоледа обаче е за 41 годишна дама от Хасково. Изнервена на мъжа си заради битови проблеми, тя решила да му сложи рога.
Забърсала младо гадже от Варна по Фейсбук и тръгнала към морската ни столица, само и само да си отмъсти на мъжа си.
В леглото на друг мъж. Нещата обаче не свършили само с едно отмъщение. В крайна сметка майката на две деца обявила, че изобщо не възнамерява да се върне в Хасково.
Мъжът и пък веднага сложил точка на брака им.
Чудите се дали да започнете нова връзка? Професията на мъжа го издава напълно и какъв е в леглотоВсяка дейност “диктува” на човека своите норми и правила на поведение, които с времето се превръщат …Dec 4 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!