9 причини да не хвърляте в боклука скъсан или стар чорапогащник

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дамските чорапогащи са консуматив. Иска се голямо умение да успееш да ги опазиш от всички опасности – неотрязано връхче на нокът, пръстен, цип, маникюр, стърчащ болт или просто лошия късмет.
И колкото и да ги пазиш, те винаги се късат. По-често рано, отколкото късно, но го правят винаги.
Могат да се зашият, ако успееш да хванеш дупката навреме, но като цяло скъсат ли се – за боклука са.
Но не и преди да ги използваш по още 10 гениални начина, с които ще си спестиш пари и излишни препарати, а на природата ще й спестиш още едно нещо, което няма да може да се разгради в следващите 200 години. Интересни неща се случва с тялото ви, ако спите с чорапиBcичĸи тpябвa дoбpe дa ce нacпивaмe – тoвa e вaжнo зa здpaвeтo и ĸapиepaтa, a e ocoбeнo aĸтyaлнo пpe…Nov 9 2018vijti.com

1) Торбичка срещу молци
От чорапогащници можете да ушиете торбичка и да я напълните със сушена лавандула. Това е отлично средство срещу молци.
2) Полиране на мебели
Капронът е вещество, което перфектно почиства мебелите до блясък
С помощта на стари чорапогащници ще направите всяка повърхност перфектна.
3) Накрайник за прахосмукачка

Този хитър метод ще ви помогне да намерите дори най-малките детайли. Сложете капрона върху тръбата на прахосмукачката. Тя ще служи като вид филтър и няма да позволи да глътне обицата или винта, които трябва да намерите.
4) Покритие за метла
Капроновото покритие ще помогне на метлата да издържи по-дълго. Благодарение на него клонките няма да се откъснат.
5) Вързалка за зеленчуци
Много градинари са оценили здравината на капрона и отдавна го използват за вързалка на зеленчуци в градините си. От чорапогащниците се правят много здрави връзки, които са удобни за връзване на домати и други зеленчуци.

6) Мрежа против комари
С помощта на капрон можете да затворите дупка в мрежата против комари. С такава отлична кръпка няма да влезе комар в стаята.
7) Ароматизатор
Торбичка от капрон, пълна с билки или ароматни цветя, може да бъде поставена в спалнята или в колата.
8) Калъфче за четки
Много е хубаво да държите четката за боядисване в капронова торбичка. Така, тя не се замърсява и не се къса. Можете също да сложите капрона върху буркана като филтър, който ще служи като отлична защита срещу мръсотия и бучки.

9) Облицовка за цветя
С помощта на чорапогащниците водата вече няма да се стича по перваза на прозореца.Имам основателна причина да си слагам всяка вечер лук в чорапите. Още древните китайски лечители са установили ползитеДа си напъхате лук в чорапите? Това сигурно Ви звучи като някаква шега. Практиката на поставяне на л…Oct 19 2018vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!