5 остарели модела рокли, които веднага те издават, че си от дълбоката провинция (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„По дрехите посрещат“, гласи популярната поговорка и неведнъж се е доказала на практика. Когато се запознаваме с някого, първото нещо, което забелязваме в него обикновено са именно дрехите. Всички знаем, че първото впечатление и визията на даден човек са изключително важни.

Затова днес решихме да ви представим 5 анти-тенденции при роклитетази година, които могат да ви навлекат само негативи и неодобрение от страна на околните.

Излиза, че има точно пет рокли , които ако ги облечете автоматично си слагате печат „Провинциалистка“ .

Ето кои са роклите, с които като нищо ще ви нарекат “ селянка „:

Фина плетена мини рокля

червена рокля

Жените имат различни вкусове и правото да съществуват и да се обличат както сами решат. Но с помощта на тънка плетена мини рокля можете да демонстрирате само липсата на всякакъв вкус. Тя коварно приляга на всяка част от тялото и в повечето случаи веднага казва на другите какви недостатъци крие тялото ви. Освен това изглежда вулгарно.

Съвет: Дори и да имате перфектна фигура, има много начини да я покажете по много по-изтънчен начин. Например, носете копринена рокля в ленен стил или летящ модел с цепка от бедрото.

Еластична дантелена рокля

дантелена рокля

Това е друг ярък представител на провинциалния стил. Работата е там, че роклите, които са от еластична дантела правят така, че жената да изглежда евтина, а тялото й огромно. Освен това в този тоалет ще можете от раз да добавите допълнителни 10 години към ЕГН-то си и да се превърнете в леля.

Съвет: Не изхвърляйте средства за такава рокля: по-добре е да обърнете внимание на модели, декорирани с тънка дантела от естествени материали.

Рокли с бухнала пола

рокля тюл

Рокля с къса пухкава пола навремето беше невероятно популярна. Но това вече е минало, което за нищо на света не трябва да се връща. Сега такива рокли ще видите да носят само провинциалните жени, в чийто гардероб модните тенденции пристигат наистина много късно. И честно казано пухкавите поли на принцесата, макар и къси, е много вероятно да превърнат великолепно 30-годишно момиче във възрастна абитуриентка.

Съвет: По-добре подарете тази рокля на дъщеря си, племенницата или някое малко момиченце, което още не е навършило 12. А нежността и женствеността могат да бъдат подчертани по много по-интересни начини.

Дълги рокли от дебели материи

дълга плътна рокля

Убедени сме, че дълга рокля, изработена от вълна или вискоза, не може да излъчва „моден шик“. Платът изглежда тежък и е такъв, а така добавя няколко килца към телосложението на жената, която я носи. А ако е и с по-затворена в областта на деколтето, то визията ви на „ селска учителка“ е гарантирана.

Съвет: Забравете за дългите рокли от тежък плат, а по-добре заложете на такива дрешки, изработени от леки и ефирни тъкани.

Неопренова рокля с пола тип „балон“

рокля балон

Тези представителки на провинциалната мода са повече от забранени в гардероба на жена, която иска да изглежда добре облечена. Не само, че визията на роклята с пола тип „балон“ разваля фигурата, ами и кошмарното усещане, че сме облекли „гумено“ облекло ще ни съпътства през целия ден. Да не говорим колко запарва тялото.

В допълнение, ако се появите с такава рокля вероятно ще доведе до асоциации у останалите, че сте рекламно лице на сайтове на китайски стоки (по едно време те просто бяха пълни с подобни модели).

Съвет: По-добре е да изберете рокля от друг плат, която ще седи върху вас по-естествено и красиво, както и да обърнете внимание на други модели поли – например права пола.

5-те най-красиви рокли на Мария Бакалова, които актрисата украси-Армани, Диор, Луи Вютон и Прада Оскари“ – дълга, бяла рокля на „Луи Вютон“ „Това момиче напомня на Мерилин Монро. Някой ден ще бъде…Apr 29 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!