5-те най-красиви рокли на Мария Бакалова, които актрисата украси-Армани, Диор, Луи Вютон и Прада

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Оскари“ – дълга, бяла рокля на „Луи Вютон“
„Това момиче напомня на Мерилин Монро. Някой ден ще бъде голяма звезда. Добре дошла, Мария!“, каза Брад Пит на церемонията.

С русата си коса и красива бяла рокля Мария наистина приличаше на известната актриса и модел.

„Бялото е символ на новото начало“, коментира избора на цвят Мария пред Variety.

Колието и обеците й пък бяха на марката MOUSSAIEFF, известни с уникалните си скъпоценни камъни.

БАФТА – рокля от органза с разноцветни кристали на „Армани“

„Винаги ме карате да се чувствам толкова специална“ – така актрисата благодари на „Армани“ за невероятно романтичната рокля, с която беше на наградите БАФТА. Материята беше органза и тюл, а самата рокля бродирана с разноцветни кристали и пайети от колекцията „In Omaggio a Milano“.

Дългите обеци, които допълваха тоалета, бяха на Messika jewelry. Техните диамантени бижута са предпочитани от Кейт Мос, Дженифър Лопес и Селена Гомес.

Модната библия Vogue също отрази появата на Бакалова с разкошната рокля и я включи в селекцията си с най-добре облечените звезди.

SAG – екстремно дълга рокля на „Диор“, вдъхновена от Алиса

Кой е верният ход, когато си номинирана за филмова награда SAG? Верният отговор е „Диор“. Екстремно дългата рокля на Мария Бакалова беше с дизайн, който напомня шахматна дъска с квадрати в черно и прозрачно. Роклята беше обсипана с разкошни червени рози. От бранда споделиха снимка, на която се вижда как всяка една от тях е била пришивана ръчно.

Вдъхновение за тоалета дизайнерите получават от книгата „Алиса в страната на чудесата“. Конструкцията е изключително сложна и включва много тюл и коприна.

„Чувствам се наистина специална!“ – написа по повод красивия си тоалет и номинацията Бакалова.

Тя стана и едно от лицата, които представят новата колекция на Диор за сезон пролет-лято 2021 г.

Фестивал на нюйоркските критиците – черната класика на „Прада“

Наградата за „Най-добра женска поддържаща роля“ на Фестивала на нюйоркските критици Бакалова отбеляза с кадър с елегантна черна рокля на „Прада“. Дълбокото деколте завършваше с панделка, обсипана с камъни. Този елемент добре кореспондираше с диадемата в същия стил, която Бакалова носеше.

„Златен глобус“ – рокля като огън

От „Армани“ се погрижиха както за тоалета, така и за грима на актрисата на „Златните глобуси“. Българката беше с изумителна рокля в огнено червено с бюстие и с богат набор в долната част.

Роклята беше част от от пролетната колекция на „Армани“. Аксесоарите към нея бяха чанта „Tyler Ellis“ и бижута на Лорейн Шварц.

Зад изумителните визии, с които Мария Бакалова се появява всеки път, стоят много и различни в уменията си хора. Най-често за нея се грижат:

Грим – Джеймс Мълой
Коса – Патрик Уилсън
Тоалети – Джесика Пастър

Макар да не получи „Оскар“, ни сме сигурни, че за Мария тепърва предстоят още много страхотни роли, филми, награди и божествени рокли!

„Както казват в казармата – Кръгом и пак напред!“ – сподели режисьорът Ивайло Пенчев по повода.

Геро разбуни духовете с коментар за Мария БакаловаГерасим Георгиев-Геро хвърли голяма бомба с коментара си за младата ни актриса Мария Бакалова, която…Apr 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!