48-г. си взе млада булка, а когато се запозна с майка й, разбра нещо неочаквано и изненадващо:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Британец се ожени за жена, която е с 19 години по-млада от него, а малко преди сватбата с изненада откри, че е познавал бъдещата си съпруга от времето, когато тя е била бебе, пише Daily Mail.

Сватбата на 48-годишния геодезист Рич и 29-годишната му любима Иви била през юли. Преди да се оженят, двамата излизали четири години.

Иви споделя, че са се запознали в бар и веднага почувствали взаимно привличане. „Той е толкова сърдечен човек. Бях привлечена от него още от първия ни разговор“, казва младата жена.

Тъй като Рич искал да продължи приятния разговор с новата си позната, я поканил на благотворително събитие, което организирал.

Британецът признава, че е разбрал колко много е влюбен в Иви, когато тя отишла на почивка.

„Разбрах, че наистина ми е липсвала и съм се тревожил за нея, когато я нямаше. Казах й го, когато се върна, и тя каза, че е чувствала същото“, споделя той.

През февруари 2019 г. Рич предложил брак на любимата си в театъра пред очите на хиляди хора, а тя, за негово щастие, казала „да“.

Сватбата била отлагана на няколко пъти – първо заради ковид ограниченията, след това всеки от бъдещите младоженци претърпял внезапна и опустошителна загуба на близък човек. И така до юли 2022 г., когато влюбените най-сетне се врекли във вечна вярност.

Малко преди големия ден младоженецът се запознал с майката на невестата – 53-годишната Сара, и разбрал, че през 90-те години на миналия век е работил близо до дома й и е срещал Иви, когато тя е била пеленаче.

„Беше малко странно, когато разбрах, че съм срещал Иви като бебе, просто се смяхме на това. За нас възрастта е само число“, заявява новоизпеченият съпруг.

Двойката винаги е имала подкрепата на близките си. „Родителите ми винаги са подкрепяли Рич, защото виждаха, че ме прави щастлива. Имала съм доста бурни връзки преди и те можеха да видят, че той е наистина добър човек, който много ме обича“, казва младата жена.

Непознатите обаче гледали на тях с лошо око. И често бъркали Рич с бащата на Иви.

„Веднъж една жена ме попита дали не ми е баща. Не беше злонамерено, но мисля, че беше ужасена, когато й казах, че ми е гадже“, казва щастливата британка.

„И преди са ме бъркали с бащата на Иви, но повечето хора виждат колко добре сме си заедно. Разликата от 19 години изобщо не ни притеснява. Сватбата с Иви беше най-хубавият ден в живота ми.

Не мисля, че в началото някой очакваше, че ще издържим, дори и ние, но сега сме щастливо женени и очакваме бебе“, казва британецът. /jenata.blitz.bg

Атанас Атанасов – за пътя от махалата до университета и за мечтаната сватбаТова са истории за герои. За хора, които имат куража да живеят и да се борят за щастието си въпреки …Aug 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!