23 август е специална дата: Сега е моментът да организирате живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сезонът на Дева е тук, за да ви изведе от комфортната ви зона към неизвестното.
На 23 август Слънцето ще излезе от зодиакалния знак на Лъв, за да навлезе в този на Дева. Девицата ловец излиза от леговището си, за да донесе промяна.
И докато енергията на Лъв е концентрирана върху себеизразяването и даването му на гласност, Девата изисква да приравним действията с нашите цели.
Отбелязвайки осъществяващия се преход вие преразглеждате ценностите си както и къде се намирате в живота. Това е начинът да насочите енергията в правилната посока.
Звездите са категорични: Тези зодии ги чака нещо много хубаво, напълно обръщат съдбата си през втората половина на августПрез август 2019 г. представителите на някои зодиакални знаци ще имат късмет. Август е месец, благоп…Aug 19 2019vijti.com

Много от нас ще изпитат огромната нужда да свържат живота си с този на други.
Това може да обхваща професионалното изграждане, финансите, а дори и дребните детайли, в които ще прозрете желание за ред.
Поглеждайки назад към изминалата година, Девата ни призовава да приключим нещата, които започнахме през предишните месеци и да разгледаме най-прецизно лошите навици.
А колкото повече се доближаваме до равноденствието, толкова повече ще почувстваме тенденцията да преоценим целите и рутината, която следваме, за да се възползваме пълноценно от прагматичната енергия на Девата.

Въпреки че не всички зодиакални знаци притежават “окото на Девата”, всички ние ще имаме възможността да използваме влиянието на потока от съсредоточеност през този период.
През изминалите месеци ретроградните движения на Меркурий, Нептун, Юпитер и Плутон, удвоиха енергията на “ранения лечител”, а това ни позволи да излезем и от “ретроградните” системи на вярвания.
Ненужните убеждения се сринаха напълно, тласкайки ни в съвсем различна посока.

Този процес от своя страна може да ни кара да се чувстваме леко изгубени и именно тук сезонът на Девата превежда нещата в перспектива за нас.
Не бъркайте упоритостта на Девата, изграждаща целенасочен живот, с наложената представата за скучни и тревожни представители на този знак.
Напротив, техните фокус, организация и постоянен стремеж за растеж произлизат от място на автентично изразяване на Същността.
А вие желаете ли наистина да използвате енергията на Девата и да организирате живота си?
Можете да го направите и със сигурност ще пожънете голям успех, така че, не пропускайте да обновите живота си и да му дадете живителен рестарт.
Източник: novotopoznanie
Седмичен хороскоп от 19 до 25 август: Много хубави неща очакват зодиите през новата седмицаЗа Овните се очертават лични дилеми и делови успех, а напрежението на Телците не намалява. За Близна…Aug 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!