Звездите са категорични: Тези зодии ги чака нещо много хубаво, напълно обръщат съдбата си през втората половина на август

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През август 2019 г. представителите на някои зодиакални знаци ще имат късмет. Август е месец, благоприятен за кардинални промени. Последният месец на лятото тества хората за сила и издръжливост, пише jenata.blitz.bg.
Като правило животът през август става по-труден, но някои късметлии имат късмет – животът им ще стане като в приказка.
Близнаци, Дева и Риби от началото на месеца ще усетят, че късметът е на тяхна страна. Лошият период ще приключи и финансовите проблеми ще останат настрани. Вероятно Близнаци и Риби ще бъдат повишени на работното място.
Седмичен хороскоп от 19 до 25 август: Много хубави неща очакват зодиите през новата седмицаЗа Овните се очертават лични дилеми и делови успех, а напрежението на Телците не намалява. За Близна…Aug 18 2019vijti.com

Девата също ще започне благоприятен период на работа. Може да им бъде предложена мечтана работа и добра заплата.
Що се отнася до личния живот, положителните промени в една или друга степен са възможни за представителите и на трите знака на зодиака.
Тези, които са в активно търсене, ще могат да се срещнат със своята сродна душа и да намерят дългоочаквано щастие.
През август Близнаци, Дева и Риби ще се чувстват по-добре здравословно. Депресията ще спре, ще дойде мирът. В края на лятото представителите на тези зодиакални знаци просто ще се радват на живота си.

Раците и Везните също ще теглят чертата на черните дни през средата на август. Предстоят само положителни събития, море от любов и интересни срещи.
Август за Раците и Везните е благоприятно време за изграждане на кариера. Успехът ще ви съпътства до късна есен. Всичко, с което Раци или Везни се заемат през август, ще се получи по най-добрия възможен начин.
Раците и Везните през август ще могат да намерят своето място в живота, което са търсили толкова дълго. Възможни са интересни и полезни контакти. Бъдете нащрек! Не пропускайте възможността да срещнете нов човек.

Лъвовете, Водолеите и Козирозите през август ги чакат радикални промени в работата и личния живот. Определено това ще е най-светлият месец тази година. Ще погледнат много неща от различен ъгъл.
Вероятността за положителни промени в личния им живот е висока. Ако не сте женени, тогава дългоочакваната среща с любимия човек може да се състои в края на месеца. Основното е да сте готови за нови познанства.
Източник: Марица
Най-големите лигли сред зодиите: Ще ви вземат акълаИма хора, които обожават да харчат парите си единствено и само за себе си. Те просто обичат за си уг…Aug 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!