14-годишният астролог от Индия, предрекъл Ковид-19: Нещата ще се влошат на 14 или 20 декември

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През лятото на 2019 г. в мрежата се появи прогнозата на тийнейджъра Абхигия Ананд, но малко хора й обърнаха внимание. Тогава астрологът разказа за наближаващия кошмар под формата на пандемия. Едва когато думите му започнаха да се сбъдват, изявлението започна да се разпространява в интернет, припомня blitz.bg. Наскоро тийнейджърът направи нова прогноза за 2021 година.

Рапърът Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавирусаРапърът Ивайло Иванов – Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавируса.  Минаха почти …Dec 2 2020vijti.com

Абхигия Ананд е тийнейджър, който прави удивително точни прогнози. Днес той се смята за национален герой на Индия. Когато всички разбраха, че младежът има дарба, започнаха да го боготворят. Интересно е, че дарбата на Абхигия не е дадена от небето: момчето се занимава сериозно с астрология и постоянно се развива в тази посока. Новите прогнози посочват, че на 20 декември тази година трябва да се очаква ново огнище на Covid-19.

Аномалното сближаване на Юпитер и Сатурн ще окаже влияние. През новата година е важно хората да засилят имунитета си. Това е единственият начин за оцеляване. Могат да се консумират аюрведични билки като куркума и амрутали. По-добре откажете месото колкото е възможно повече.

Това не само ще спаси здравето ви, но и ще балансира бюджета ви. Сближаването на планетите в края на декември ще се отрази негативно на икономиката, така че е възможна хранителна криза. За да оцелеят със сигурност, хората трябва да напуснат градовете и да спрат да бъдат безкрайни потребители. Човечеството се нуждае от други условия на живот, както и от екологични продукти.

Хората през следващата година ще се справят с пандемията, но това ще се случи едва през ноември. Дотогава мнозина ще преосмислят редица ценности. Първото предсказание на Абхигия Ананда беше прието с усмивка. Тогава той каза, че предстои битка, като във война, която ще се създаде дистанция между хората, а много ще умрат. Днес всички осъзнават, че думите са се сбъднали напълно, така че вече слушат втората прогноза. Не е толкова радостно, но дава надежда за щастлив край.

Припомняме, че през 2019 г. младият астролог предсказва, че светът ще се изправи пред сериозна опасност. В Youtube видео той обяснява, че през ноември 2019 г. – април 2020 г. ще възникнат конфликти и бедствия.
„Ще има напрежение и проблеми при нациите, североизточно от Индия“, са думите му.

Дава и конкретни прогнози: изостряне на обстановката в Пакистан, Иран и Афганистан – страни, в които има постоянна нестабилност и ескалиране на напрежението винаги е възможно.
Във видеото момчето споменава, че през периода ще има множество конфликти, които може да доведат до избухването на Трета световна война. Предупреждава за икономическа криза, като посочва, че цените на петрола ще покачат многократно.

Той твърди, че ще се появи и нова болест, което бе възприето от някои хора като предсказание за пандемията от Ковид-19. В ново видео той предсказва втора вълна на коронавируса, която ще бъде по-опасна.
„Новата вълна може да започне от 14 декември, когато има пълно слънчево затъмнение или на 20 декември, когато Сатурн и Юпитер ще бъдат съединени“, гласи още изявлението му.

Румен Радев: Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса 10 години лекари и медицински сестри напускат страната, НЗОК се източва, нула реформи, закриват се…Nov 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!