Ясновидката Латина за 5-те най-лековити места в България: Каръците да прескочат вода, болните – да пренощуват на земята

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ясновидката Латина е сред най-младите феномени в България. С дарбата си, за която разбира още в ранна детска възраст, тя е помогнала на стотици хора да предотвратят житейски несполуки, да се избавят от болести, да закрепят брака си и да върнат късмета си обратно.
Латина споделя, че гледането не е безобидна работа и често след посещения на хора при нея се чувства отпаднала.
„Преди време виждах какво ще се случи с хората около мен по улиците, но сега мога да контролирам тази информация. А се възстановявам със сън или когато стоя дълго под душа. Освежават ме водата, природата, гората, тишината, птичките.
Ясновидката, посочена от пророчицата от Рупите за нейна наследница: Надминах леля Ванга и Вера КочовскаФидес Хюсеин е призната в цял свят ясновидка. Името ѝ означава „врата към рая“. Родена е в Шумен. Не…Jul 10 2019vijti.com

Всички шумове на града, вибрациите от джиесемите, които ежедневно чуваме, обременяват мозъка ни“, споделя ясновидката. Според нея и обикновените хора, които нямат подобни заложби, също могат да си върнат енергията, използвайки нейните методи.
„Водата в природата е живот. Тя е най-чиста. Когато пиеш от нея, мислиш положително, същото е, когато стъпваш в нея – може да се излекуваш. Лечението с нея е много известно. Водата се нарича за здраве, замразява се и се пие. Като прескочиш вода или преминеш мост над река, всичко лошо ще се отмие. Огънят помага по същия начин – изчиства всичко лошо. Земята също има способност да извлича лошата енергия. Като стъпваш по нея, може да си пожелаеш негативната енергия да потъне в недрата ѝ, да поеме лошото, болестите.

Много е полезно да се спи на земята. Хубаво е и болните да правят този тип заземяване, за да се излекуват“, съветва Латина.
По нейни думи в България има 5 енергийни центъра, които могат да ни зареждат. Те са Варна, Перперикон, Родопите, Рупите, Седемте рилски езера. Чудодейна силна имал и манастирът „Света Ана” в Бистрица. „Той е специално място. Св. Ана помага на жени, които не могат да забременеят. Това е майката на Богородица и ако ѝ се помолиш и ѝ дадеш дар, може да ти помогне. Оставят се бебешки дрешки, бутилка олио, хавлиена кърпа, пари. Дарът трябва да е от душа. Гръцкият Свети Фонурий помага за любов и брак. На него се носи бутилка червено вино и цял хляб. Оставя се сватбено венче. В църквата „Света София” има чудотворна икона на св. Фонурий.

Казват, че който отключи сутрин рано манастира „Свети Мина”, се жени до една година.
За отключване на късмет се отключват 3 църкви в 3 поредни дни. Предварително се записваш в определен списък в църквата и влизаш, палиш кандилата, молиш се, забърсваш иконите. Има малка църква на св. Николай до хотел „Шератон” и тя е много силна“, доверява феноменът. Освен в привличането на късмет тя е добра и в откриването на заболявания. Латина виждала органите, които имат проблем, в по-тъмни цветове. „Идвали са и много хора с грешни диагнози, на които съм помагала или които имат заболяване, а не знаят за него. Много болести идват от стрес, нерви и от лошата храна, която се продава – с консерванти, хормони, оцветители. Затова нека ядем повече домашна храна, както се прави на село“, призовава гадателката.
Източник: Ретро
Ясновидката Катя Костанидова: Хващаме лоши очи от „Фейсбук“, ако публикуваме такива снимкиКатя Костадинова е сред най-прочутите майсторки в гледането на кафе. Занаята тя наследява от своята …Jun 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!