Шегите на съдбата: Беше влюбен в приятелката ми, но в крайна сметка аз станах негова съпруга

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съдбата обича да си прави шегички с нас. С бъдещия си съпруг се запознахме в социалната мрежа. По онова време Константин се опитваше да си върне бившата любима, която по случайност е моя добра приятелка. Един ден получих съобщение от млад мъж, който ме молеше да му дам новия телефонен номер на приятелката ми Елена.
Под предлог, че нямам нейното лично позволение, отхвърлих молбата на непознатия.
Младежът обаче се оказа упорит и продължи да настоява. От дума на дума Константин ми сподели, че двамата са имали връзка преди пет години, но се разделили, защото много я наранил. След раздялата им той осъзнал какво й причинил и оттогава я издирвал, за да й се извини.
От прекалено силна майчина любов свекърва ми е на ръба на самоубийствотоВяра, свекърва ми, е от онези майки, които обожават синовете си. Неведнъж тя е споменавала, че за ня…Aug 18 2019vijti.com

Няколко дни по-късно се обадих на Елена и й казах за странния младеж. Приятелката ми помълча няколко секунди, после си пое дъх и ми разказа, че като студентка наистина е била влюбена в мъж на име Константин, но отдавна го е забравила и не желае неговото извинение.
Когато следващия път се чух с новия си приятел, му споменах за разговора ни с Елена. Посъветвах го да не я търси повече и ако може, нека се опита да преодолее миналото. Усетих, че го заболя от думите ми и ми стана мъчно, защото Константин изглеждаше искрен. Въпреки неприятния развой на събитията, двамата продължихме да общуваме, а след няколко месеца той ми предложи да се срещнем.

На пръв поглед Константин ми направи добро впечатление. Внимателен, възпитан, добре поддържан младеж, на живо изглеждаше още по-красив, отколкото на снимките, които ми изпрати. Така и не разбрах как изминаха два часа.
На втората ни среща Константин дойде с букет от бели рози и ме заведе на кино. След филма се разходихме в парка, обсъждахме различни теми и се смеехме от сърце. Когато се прибрах у дома, получих смс от него: “ Мисля, че се влюбвам в теб…“ Оттогава изминаха три години. Днес той е мой съпруг, а кума на сватбата ни беше самата Елена, благодарение на която се запознахме. Сега сме приятелски семейства и си спомняме за миналото с усмивка.
Източник: лична драма
Той я целуваше всеки ден преди работа, но този път целувката беше някак различнаМое е задължението да взимам децата следобед от детската градина и често засичам този възрастен госп…Dec 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!