ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл за седмицата от 26 октомври до 1 ноември: ТЕЛЕЦ, реализиране на смели идеи. ВЕЗНИ, заслужена награда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен

Краят на октомври, съдейки по картата Императора, ще бъде динамичен за Овните. Арканата посочва нови възможности, които могат да се превърнат в шеметен успех. За да го постигне, Овенът ще се нуждае от издръжливост, безпристрастна преценка, способност за работа в екип.

Съветът на картата е да се радвате на победата си, но не се отпускайте, за да не пропуснете нови възможности и перспективи.

Началото на ноември ще бъде период на временна стагнация, когато нещата се забавят, а някои проекти дори замръзнат. Това състояние на нещата не трябва да плаши Овена, защото затишието е идеалното време за коригиране на неточности, коригиране на плановете и отхвърляне на не важното.

Молитвата на майката е най-силна и може да промени кармата на детето-Има две молитви-за дъщери и за синовеВ света няма нищо по-силно от връзката между майката и детето. С мислите и правилните думи майката м…Aug 21 2020vijti.com

Телец

Картата  „Върховната жрица“ показва на Телеца, че бързането в края на октомври може да доведе до проблеми и да доведе до забавяне. Арканата говори за важността на вниманието, което ще помогне на Телеца да заобиколи препятствията, които възникват навреме.

Това е времето, когато от Телеца ще се изисква решителност и отговорност. С тази карта в средата на седмицата ще има възможност да защитите мнението си и да се сбогувате с тези, които се опитват да командват Телец.

Растеж и развитие, но според тази карта в началото на ноември е важно Телецът да се въздържа от прибързани действия. Замислената работа ще донесе положителни резултати в близко бъдеще, което означава, че е дошъл моментът за реализиране на смели идеи.

Близнаци

В началото на седмицата с картата „Магьосник“ Близнаците ще трябва да бъдат предприемчиви. Съветът на картата е да не се отказвате, ако някои планираните задачи не могат да бъдат изпълнени и да имате резервен план, за да не губите време.

Близнаците ще трябва да разрушат стените, които са издигнали около себе си, и да не се отказват от примамливи перспективи. Съветът на картата е да оставите само това, което губи своята релевантност и да продължите пътя към благосъстоянието без голямо бреме зад гърба си.

Освен това картата символизира здрача, в който трябва да включите светлината, за да намерите самата врата, водеща до лично благополучие.Рак

В началото на седмицата Рак с арканата „Луна“ ще се сблъскат с  вътрешни преживявания, които често се превръщат в значителна пречка за растежа и развитието. Според тази Аркана Раците трябва да разберат, че не всички думи и действия на другите трябва да се предават през себе си, защото това може да доведе до намаляване на активността и спад на самочувствието.

Според тази карта е важно Раците да изоставят егоизма и гордостта, да се научат да работят в екип и да приемат факта, че без сътрудничество някои от поставените цели могат да останат нереализирани.

Според тази Аркана в началото на ноември тестовете на волята ще бъдат трудни, но за тези, които се стремят към успех, това състояние на нещата ще бъде само от полза: това ще помогне за развитието на волята.

лъв

Картата „Звезда“ обещава на Лъв изпълнението на заветните им мечти. Според тази карта в края на месеца Лъвовете ще могат да намерят хармония с външния свят, да сключат мир с близките и да разберат, че в живота няма нищо невъзможно.

Според тази Аркана, Лъв в средата на седмицата трябва да изостави бързането и желанието да завърши всички дела наведнъж. Умереността във всичко ще бъде ключът към успеха.

Определянето и анализът на ситуацията ще помогне да се справите с препятствията по пътя, защото очевидното не винаги се забелязва, особено ако не задълбавате в проблемите и мислите повърхностно.

Дева

Арканата „Луната“ показва на Девите, че в началото на седмицата трудностите ще бъдат свързани с личното възприятие. Съветът на картата е да не се отдавате на надути страхове и да не изпадате в паника. С хладна глава е много по-лесно да се справяте с проблеми и да се справяте с безпокойството.

Трудностите ще изчезнат, ако проявите постоянство и вършите работата последователно, като избягвате да хвърляте и превключвате от една на друго

Картата обещава успех, но само ако Девите се откажат от гордостта и не се поддадат на изкушението на властта. С тази карта просперитетът няма да бъде труден, но за това е важно да се разбере, че само честността и безпристрастността на преценката ще станат синоним на успех.

Везни

Картата „Справедливост“ показва на Везните, че справедливостта ще надделее, което означава, че трябва да внимавате, за да не съжалявате по-късно за необмислени действия. Тези, които са действали според съвестта си, скоро ще получат заслужена награда.

Това е времето, когато всякакви бариери се преодоляват с лекота, а успехът се постига сякаш с магия. Съветът на картата е да се радвате дори на малки победи, така че бойният дух и  доброто настроение да не напускат Везните и да им помагат да достигнат нови висоти.

Картата обещава пробив в бизнес средата, което означава, че началото на ноември ще бъде много активно за Везните.

Скорпион

Арканата „Мирът“ казва на Скорпионите, че понеделник трябва да започне не с агресия, а с готовност да се намерят компромисни решения. В този случай ще бъде по-лесно да се постигнат справедливи решения и да се избегнат неприятности.

Препятствия, с които е по-лесно да се справите, като действате решително и без колебание. Не всички случаи в средата на седмицата могат да бъдат доведени до логичен финал, но няма да има причина за паника. За Скорпионите е важно да имат предвид резервен план, за да не губят време.

Стрелец

В понеделник с картата „Магьосник“ Стрелецът ще може да постигне успех не само чрез активна работа, но и чрез творчески подход. Брилянтните идеи не трябва да се забиват, защото не винаги е възможно да се постигнат цели с доказани методи. Понякога трябва да сте иновативни и умни, за да улесните нещата и да намерите нови начини за справяне с важни проблеми .

Стрелецът ще може да завърши всеки бизнес, дори ако срещне трудности по пътя. За целта те трябва да се вслушат в съвета на Арканата: отказвайте да се отдадете на емоции и поемете отговорност за задълженията си.

Ноември няма да започне толкова активно за Стрелец, колкото бихме искали. Съветът на картата е да вярвате в най-добрия резултат и да не бързате да отстранявате неточности и грешки в бизнеса. В този случай успехът няма да очаква дълго.

Козирог

„Висшият жрец“ посочва на Козирозите, че в края на октомври те ще могат да направят пробив и да сложат край на продължителните дела. Съветът на картата е да се отдадете само на смислена работа, а също така да изоставите мисли и емоции, които пречат на бизнеса.

Смелост и решителност ще помогне отвърне на удара тези, които са нетактични или се опитват да манипулират. Освен това с тази карта можете да преодолеете всякакви препятствия, ако не засенчвате и не отлагате нещата за по-късно.

Важно е Козирозите да разберат, че всяко действие има своите последствия, което означава, че трябва да действате честно. Изкушенията могат да доведат до проблеми и пречки и трябва да се избягват.

Водолей

Картата „Звездата“ показва на Водолея периода, когато целите стават ясно видими. С тази карта ще бъде много по-лесно да постигнете планираното, ако вярвате в себе си и се откажете от страховете от неизвестното. „Звездата“ се нарича пътеводител и ангел-пазител, което означава, че седмицата ще започне добре.

Водолеите трябва да разкрият своите способности и таланти, за да използват уменията си в точното време. Според тази карта средата на седмицата ще бъде доста трудна по отношение на работата, но и продуктивна. От сряда може да се появят непредвидени обстоятелства, които да принудят Водолеите временно да сменят посоката на работа.

Риби

Картата „Слънце“ казва на Рибите да започнат седмицата активно и в добро настроение. В този случай понеделникът няма да бъде труден ден, а време, когато начинанията водят до успех.

За Рибите е важно да определят посоката на дейност и да следват плановете. Това означава, че приоритетните задачи трябва да бъдат изпълнени навреме и това, което не е толкова спешно, може да чака. В този случай всичко, което трябва да бъде завършено през октомври, ще стане много по-лесно.

Най-силната молитва, която помага при всякакви проблеми!Днес Minfo.bg ви представя една „Молитва за всяка потреба“. Тя е изключително силен призив към Бог д…Sep 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!