Тайните, които акушерките няма да ви кажат: Ние буквално сме видели всичко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Акушерки подготвиха няколко интересни и впечатляващи факта за тайнството на раждането от тяхното ежедневие.
Ние буквално сме видели всичко.

Преговорите за здравеопазването: Клиничните пътеки си отиват, пациентът вече няма да е “торба с пари“Качествени медицински услуги и ефективно изразходване на обществения ресурс, така че пациентът да не…Nov 25 2021vijti.com1. Дразним се, когато хората си мислят, че всичко, което правим, е да държим жената за ръка по време на раждане.

Разбира се, ние я подкрепяме емоционално, но имаме и медицинско образование. Пускаме системи, правим обезболяване, тестове и подпомагаме шиенето на най-интимните места, които можете да си представите.

2. Никога не преставаме да се чудим на чудото на раждането

Да бъдете първият човек, който вдига нов живот в ръцете си, е спиращо дъха. И колкото и дълъг, стресиращ и труден да е денят ни, раждането на дете никога не престава да бъде прекрасно. А фактът, че допринасяме за това, предизвиква наистина вълшебно чувство.

3. Виждането на „раждането от родители“ също е невероятно

Да видите някой как се превръща в родител е уникално чувство. Те се променят пред очите ни, стават по-меки. Всичко става моментално: от една сцена с писъци и страдания до друга, пълна с мир и радост.

4. Работим за един поглед.

Това е изненадата на лицето на жената, когато за първи път вижда детето си. Това си заслужава. Ето защо нашата работа не ни кара да отказваме да раждаме собствени деца.

5. Чувството за отговорност е просто огромно и то плаши

Особено, когато тепърва започвате да работите, след като доскоро сте само учили. Изведнъж осъзнавате, че в ръцете ви са животът, здравето и благополучието на повече от един човек. И колкото и да сте умели, не можете да се отървете от това чувство.

6. На нас всички деца ни изглеждат сладки

Когато питате: „Той/тя наистина ли е красив?“ ние казваме „да“ и наистина мислим така. Знаем, че децата са просто различни.

7. Жените се страхуват твърде много да напъват по време на раждането

И не се уморяваме да казваме, че не ни интересува, свикнали сме с това, факт е и няма как да се измъкнем от това. Но някои жени са твърде притеснени, дотолкова, че всъщност не могат да напънат, а така само забавят раждането, пише e-zdravey.

8. Някои партньори по време на раждане се държат като шутове

Те правят селфи, обикалят болницата, изпадат в истерия. Понякога ни се иска да кажем на жената, че би било по-добре, ако беше сама. Но ние не говорим.

9. Често ни викат и дори ни заплашват

Бременните жени често проклинат, крещят, обиждат, изискват много неща, но всичко това е справедливо. По-лошото е, когато една жена и нейният партньор са физически агресивни, което се случва по-често, отколкото си мислите.

10. Преждевременното раждане е голямо предизвикателство.

Обикновено за бебето всичко завършва добре, но отнема много време, за да се успокои мама.

11. Повече работа имаме през есента

Всичко се дължи на факта, че хората се забавляват на Коледа и Нова година, а след това идват в болницата през септември за раждане.

12. Работим с постоянна заплаха за нашата работа и репутация

Всяко усложнение, дори и не по наша вина, може да доведе до съдебно дело от родителите.

13. Нищо, че смените ни да са дълги, много се уморяваме и плачем много – от щастие, мъка или изтощение, ние не можем да не идваме тук отново, за да видим чудото от раждането на живота.

Източник: glasnews

Бебе ЧУДО се роди на 4 юли: нямате представа какво е имало в ръчичката си при раждането! /СНИМКА/ Рожденият фотограф описа новороденото като „чудо“, като се има предвид, че 32-годишната му майка е…Jul 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!