Съпруг-милионер бута Галена Великова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако не беше мъжът й, Галена Великова никога нямаше да стигне до върха, на който е сега.

Той я превърна в звезда! Това се шушука в средите на танцьорите у нас по адрес на съдийката от шоуто „Денсинг старс” на Би Ти Ви. Българката, която е голяма звезда и в Гърция и има 10 школи по танци там и в Кипър, дължи цялата си кариера на човека до себе си, твърдят запознати. Той бил неин шеф, когато се срещнали. Когато заминава за Гърция, за да преподава танци, Галена Великова е 21-годишна третокурсничка в специалност „Право” в Бургас. Тя съчетава ученето със състезателните танци.

Слаба, гъвкава, с къдрава коса, на фона на тогавашните си колежки не минава за красавица, но е изключително чаровна, усмихната и много интелигентна. Партньорът й по танци по онова време се смята за най-добрия в България, макар че днес вече почти никой не помни името му. Той е истинският талант в двойката, а тя упорито и неуморно се учи от него, докато станат шампиони на страната ни по латино-американски танци. Това се случва през 1995 г. Веднага след като взимат титлата, заминават за Гърция и започват да преподават в танцови школи.

До днес Галена разказва, че се е запознала със съпруга си Константинос Хайна, който е доста по-възрастен от нея, покрай работата като учителка по танци. По думите й, той е „помагал” на една от школите, в които работела. Запознати издават, че бизнесменът всъщност е бил работодател на нашата звезда. Той е завладян от българката и й предлага да се омъжи за него. После Великова сменя партньора си и с него успява цели 5 пъти да спечели шампионата на Гърция. Българинът, за когото се твърди, че на практика я е научил да танцува и я е завел в южната ни съседка, никога не достига такива успехи.

„Не са достатъчни само възможностите, но и това, че в този спорт някой трябва да те финансира и да ти развива способностите. Съпругът на Галена е в шоу бизнеса и това, че е звезда, се дължи до голяма степен на него. Тези танци изискват сериозни финанси – разходи за костюми, състезания, пътувания, уроци при най-добрите треньори в света, всичко трябва да се плати”, коментираха пред „Уикенд” отлично запознати източници от спортните среди.

Те припомнят, че съпругът на българската звезда е бил семеен, преди да я срещне. Галена казва в своите интервюта, че Константинос е бил разделен със съпругата си, когато се запознали, но според източници на „Уикенд” това не отговаря на истината. Всъщност, Великова успява да го омае и започва връзка с него още докато той е с жена си – пухкава гъркиня, от която има дете. Днес двамата не само се радват на здрав брак, но са и добри бизнес партньори. Съдружници са в не една и две фирми, включително такива, които оперират в България.

Галена и Константинос имат две дъщери. По настояване на гръка българката изчаква с години, преди да стане майка. Тя твърди, че мъжът й държал първо да сбъдне мечтите си и едва след това да ражда деца. Понеже, когато все пак склонява да стане татко, Галена вече е на близо 40 години, тя ражда двете си деца през година и половина – възможно най-краткият период между две бременности, който може да си позволи.Голямата й дъщеря се казва Касиани. Кръстена е на свекървата, защото в Гърция много се държало на наследяването на името – много повече дори от България. Малката се казва Зои. Звездата от „Денсинг старс” твърди, че не е амбициозна майка, но и двете й деца се занимават с танци, както и с актьорство, волейбол, свирене на китара, езда – всичко, което им е интересно.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!