Спира смъртта на мозъчните клетки, лекува кръвоносните съдове – тинктура-спасител за възрастни над 50

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мнозина вярват, че това лекарство лекува кръвоносните съдове, които хранят мозъка, повишава тяхната еластичност и тонус, понижава кръвното налягане и предотвратява смъртта на мозъчните клетки и дори след инсулт. Зрелите борови шишарки са богати на биофлавоноиди, липиди, витамини, линолова и олеинова киселини.
Ето как да си приготвите въпросната тинктура от шишарки :

зряла шишарка

РЕЦЕПТА:

В края на лятото съберете пълен буркан с шишарки, напълнете буркана догоре с домашна по-силна ракия. Затворете добре и оставете за няколко седмици (3-4) на тъмно и сухо място.

След това прецедете и добавете лъжица ябълчена киселина (домашен ябълков оцет) към тинктурата.

тинктура от шишарки

УПОТРЕБА:

Това лекарство се използва по следния начин: добавете една чаена лъжичка от тази тинктура и една чаена лъжичка мед към чаша горещ чай. Чаят се пие преди лягане.

Тинктурата се пие, докато се изчерпа цялото количество. Според опита на изпробвалите лечението, тази тинктура стига за период до 6 месеца.

Ето и друга рецепта с шишарки, споделена от потребител в мрежата:

„С помощта на борови шишарки успях да излекувам остеохондрозата преди няколко години и вече не помня тази болест. Измийте внимателно една шишарка с дължина 6-7 см и я залейте с чаша вряща вода. Покрийте и оставете да престои една нощ. На следващия ден сутрин на гладно се изпива половин чаша от отварата. Допълнете с нова преварена вода и изпийте цялата отвара на следващата сутрин.

Вечерта пригответе чай от нови шишарки. Пих чая 14 дни и използвах 7 шишарки. След това направих почивка от десет дни, след което повторих лечението за две седмици. Отново направих почивка от десет дни и повторих процедурата за трети път. Забелязах, че по този начин се лекува не само остеохондроза, но и артрит, подагра и ревматизъм, разтегнати и наранени мускули.“

Храните, които предотвратяват образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове по-добре от лекарстваТромбоза и емболия се появяват, когато кръвта не тече добре през съдовете и съответно това може да п…Dec 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!