Синът на Гущерови стана на годинка с торта уникат и бутиково парти (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-известните светски двойки у нас, Светлана и Християн Гущерови , имаше страхотен повод за семеен празник. Синът им Добромир навърши годинка и, както повелява традицията, семейството отбеляза повода както подобава.

И макар на снимките от рождения ден да не присъства самият рожденик, в няколко сторита в Инстаграм гордата майка показа кадри от семейния празник, който е започнал още след полунощ, когато бившата плеймейтка и настояща бизнесдама е получила от съпруга си букет от поне 150 рози като благодарност за това, че му роди син, който да продължи фамилията Гущерови.

Светлана Гущерова пак събра очите с 5-звезден лукс – вижте кралската ѝ баня (Снимки): Светлана Гущерова не спира да демонстрира луксозния си начин на живот. За всички е ясно, че любящи…Jan 16 2021vijti.com

букет рози

За малкия рожденик изненадите пък са започнали от сутринта с пъстра дизайнерска торта с Мечо Пух и решена в синьо и зелено декорация с балони.

торта мечо Пух

 „Честит Рожден ден, сине! Обичаме те, безкрайно много! Във всеки един живот бихме избрали теб за наш син, защото усмивката ти ни дава смисъл“ – така Гущерови поздравиха детето си. То се роди в абсолютна секретност миналата година.

Голямото събитие бе запазено в тайна и чак няколко седмици по-късно Гущерова издаде в социалните мрежи, че е дарила със син съпруга си и с първи внук сват си – бившия депутат и бизнесмен Добромир Гущеров.

украса рожден ден
от останалите снимки виждаме, че малкият Добромир е имал огромни подаръци за първия си голям празник, а украсата на събитието е била издържана изцяло в синьо – като за момченце.

Гущерова стори

Светлана Гущерова вози бебето в каляска за 5 бона! Ето тузарското возило (Снимки): Тя е известна, красива и истинска звезда в социалните мрежи. Хиляди жени мечтаят да са на нейно мяс…May 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!