Симона Загорова тотално зачеркна бащата на детето си с това изказване (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Талантливата Симона Загорова наскоро отпразнува 25-тия си рожден ден с грандиозно музикално парти, на което се изявиха и тя, и прочутата ѝ майка Глория. На купона обаче никъде не можеше да бъде забелязан бащата на детето ѝ, Дани Милушев , което отново породи сериозни съмнения за крах в отношенията между младите.

За сметка на това чаровната бебка Галина бе център на вниманието на вечерта.

По-късно почитатели на Симона потвърдиха, че младата майка е изтрила всички техни общи снимки с Милушев от профила си.

Симона Загорова празнува рожден ден без бащата на детето си – разделиха ли се? (Снимки): Вчера гласовитата дъщеря на Глория, Симона Загорова , отпразнува 25-ия си рожден. Специалният повод…Oct 2 2021vijti.com

Не е тайна, че младият мъж има доста противоречиво реноме, а и още от самото начало не бе одобрен от тъща си.

След видеата, на които Симона и майка й забавляват с изпълненията си гостите на празника, сега Загорова качи и още снимки, на които е заобиколена от най-любимите си хора. Сред въпросните „любими хора“ очевадно вече не е Дани.

Симона Загорова гости

„Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко, за което съм мечтала. На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любимите хора – моето семейство и приятели. Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая? Само нищо от това да не се променя“, написа Симона към снимките.

Безкрайни крака ли?! Симона Загорова послъга за фигурата си – ето реални снимки от участия (Снимки): Няма нищо лошо в това да искаш да изглеждаш перфектно. Даже понякога е простено да прикриеш някоя …Sep 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!