Симона Загорова празнува рожден ден без бащата на детето си – разделиха ли се? (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера гласовитата дъщеря на Глория, Симона Загорова , отпразнува 25-ия си рожден. Специалният повод бе отбелязан с мини-концерт в дома на примата на поп фолка и с голяма торта, както подобава.

В профила си в Instagram Симона публикува две клипчета от купона, на които е в черна рокля .

И от първото, и от второто, което е доста дълго, става ясно, че гостите на рождения ден са били изненадани с музикална програма не само от рожденичката, но и от нейната майка Глория.

Безкрайни крака ли?! Симона Загорова послъга за фигурата си – ето реални снимки от участия (Снимки): Няма нищо лошо в това да искаш да изглеждаш перфектно. Даже понякога е простено да прикриеш някоя …Sep 6 2021vijti.com

Симона Загорова рожден ден

„Моята първа награда ! ♥️♥️♥️
Ти си мойта първа награда!
Ти си ми голямата радост!
Ти си ми любимата песен! Любовта си ми!
Моето момиче голямо, другото без теб смисъл няма! Дишам и живея за тебе, най-прекрасното си ти!
Честит рожден ден мила ,моя !“

С тези думи Глория честити празника на дъщеря си, а почетен гост на празненството е малката Галина, която дойде на бял свят в началото на февруари.

Глория и Галина

Липсва обаче бащата на бебето Дани Милушев. Младият мъж не за става до Симона дори в най-важни момент-духането на свещите на празничната торта.

И макар че част от гостите са на неговата възраст, той не може да бъде видян нито седнал на меката мебел, за да слуша Загорова, нито край празничната трапеза, която гостите щедро показват. Липсва и негова честитка към майката на детето му, а видеото й е харесано от хиляди хора, но не и от него. Слухове за влошеното отношение между младите витаят вече почти половин година, но отсъствието на милушев от този важен празник ясно показва, че те не са заедно.

Симона Загорова откри златна мина – ето как освен с пеене пълни банковата си сметка (Снимка): Младата майка Симона Загорова вече се завърна на сцената и цяло лято обикаля по участия. Дъщерята н…Sep 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!