Решението на сина ми да се ожени за богата, но болна и възрастна жена, накара сърцето ми да изстине към него

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди няколко дни синът ми ме изненада с неприятната новина, че е решил да се ожени. По принцип всяка майка би се зарадвала на подобна вест, но не и аз. Пламен заяви, че бъдещата му съпруга е възрастна и много богата дама. Учудена го попитах защо иска да се обвърже с жена, която е по-голяма дори от мен, а той отговори, че не желае цял живот да живее в бедност и лишения, тъй както ние с баща му. Толкова се шокирах от признанието му, че щях да падна от стола. Никога не съм предполагала, че моят любим син ще се превърне в злобен и користолюбив човек. Наистина, с мъжа ми не сме заможни и финансовото ни състояние не е от най-доброто, но въпреки всичко осигурихме приличен живот на Пламен.
Стараехме се да задоволяваме нуждите му и поне два пъти годишно го водехме на море.
Денят, в който играхме пред блока за последно, а не знаехмеЗамисляли ли сте се, че един слънчев ден сте излезли да играете с другите деца пред блока, но не сте…Aug 18 2019vijti.com

Синът ми не е бил лишаван от скъпи играчки, нито пък сме го ограничавали с храна и дрехи. Винаги е имал джобни и отделно му давахме пари за странични разходи. Затова сега ми е много неприятно да чуя, че е живял бедно и мизерно. Пламен каза, че бъдещата му съпруга скоро ще навърши 55 години, болна е и вероятно няма да доживее до 60. Тя нямала близки роднини и следователно той ще наследи цялото й имущество: голямо имение, няколко коли и ресторант. Когато чух плановете му, не можах да се въздържа и се разплаках. Аз ли отгледах този човек? В крайна сметка изборът е негов и ще го оставя да постъпи както сметне за добре, но да ви призная честно, от сега нататък той няма място в сърцето ми.
Много съм огорчена и не знам как да постъпя, просто не виждам какво мога да направя, за да го разубедя.

Ако можете да ми дадете съвет, ще съм много благодарна. Аз ли съм виновна, за да се случи това? Не съм го възпитала добре ли? Или просто не съм усетила кога е започнал да се превръща в пресметлива и бездушна личност, за да се опитам да го спра.
Източник: Лична драма
Той ме носеше на ръце, но сега се срамувам от него: Когато бях на преглед при гинеколог, всичко се разбраМного съм отчаяна и реших да споделя с вас моята лична драма. Намирам се на кръстопът и съм на прага…Aug 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!