Редки кадри: Кейт и Уилям показаха порасналите си деца + невероятната рокля на херцогинята (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера, на 29 март, кралица Елизабет II събра семейството си и европейските монарси по случай Деня на принц Филип. Сред почетните гости бяха херцогът и херцогинята на Кеймбридж, Катрин и Уилям.

Те бяха придружени от по-големите им деца, осемгодишният принц Джордж и шестгодишната принцеса Шарлот. Потомците на Уилям и Кейт отдавна не са виждани публично – през това време децата са пораснали значително. Най-малкият син, принц Луи, който е почти на четири години, остана вкъщи – все още е твърде малък за подобни събития.

Кейт и Уилям с децатаХерцогът на Кеймбридж Уилям, херцогинята на Кеймбридж Катрин и техните деца – принц Джордж и принцеса Шарлот

Трудно е да не забележите, че принцеса Шарлот е копие на своята прабаба – кралицата.

Кейт Мидълтън с Шарлот

Херцогинята на Кеймбридж Катрин с дъщеря си, принцеса Шарлот

Не можем да не отбележим прекрасната визия на херцогинята – ефирната черна рокля на бели точки бе едновременно изящна и елегантна, подчертавайки тънкия силует на Мидълтън. Широкополата шапка идеално допълваше визията на Кейт.

Кейт Мидълтън рокля на точки

Кейт Мидълтън рокля на точки

Правилото , което Уилям и Кейт нарушаватЗа никого не е тайна, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са любимците на кралския двор. В тях е надеждат…Oct 30 2021vijti.com

Фото: Getty Images

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!