Един жест между Кейт и Уилям показва ясно какви са взаимоотношенията им – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха заети с отбелязването на Деня на Свети Давид в Уелс точно преди седмица. През годините мнозина успява да уловят малките моменти на близост между херцога и херцогинята на Кеймбридж, но един специален жест успява да привлече вниманието на експертите по езика на тялото.

Кралска драма: Шокиращо решение на Кейт и принц УилямВ последно време новините около кралското семейство са все повече и все по-скандални. Обикновено най…Sep 2 2021vijti.com

Преди да го анализираме, нека се замислим – тази кралска двойка се въздържа от прояви на физическа близост и романтични жестове на публични места, но въпреки това химията между тях е толкова силна, че не може да остави никого равнодушен. Как го постигат?

Освен инструмент за невербална комуникация, езикът на тялото е и проводник на емоции.

Не е нужно да сме експерти по езика на тялото, за да уловим кога двама души се чувстват добре в компанията един на друг. Тук можем да споменем и петте езика на любовта, които са различни за всяка двойка.

И така, вижте тази снимка:

Мястото е Blaenavon Hwb – обществен младежки център, който подкрепя повече от 600 местни жители. Какво общо този кадър с петте езика на любовта?

Уилям неведнъж е казвал, че това, което го кара да се влюби в Кейт, е нейното чувство за хумор. Горе виждаме как херцогинята „тържествено“ кани своя принц на „кралско състезание по печене на торти“ пред очите на всички. Нещо повече, по-късно тя се пошегува, че „в неговата кулинарна територия цареше хаос“.

Истината е, че това освободено и закачливо поведение на Кейт много трудно може да се постигне, освен ако не ти идва отвътре. Особено заради факта, че принц Уилям е особено напрегнат и обран по време на изпълняването на кралските си задължения. Именно човек като нея е перфектната му половинка – успява да го успокои, да го отпусне и да му напомни да не се взима толкова насериозно (поне понякога).

Това е една от тайните на магията, която се случва, когато тези двамата срещнат погледите си – когато доверието и сигурността се срещнат с чувството за хумор, стават чудеса.

Нека се опитаме да бъдем като тях – по-усмихнати и добронамерени не само към партньора си, но и към всички около нас.

Правилото , което Уилям и Кейт нарушаватЗа никого не е тайна, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са любимците на кралския двор. В тях е надеждат…Oct 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!