Пoлeзни прилoжeния нa acпиринa, кoитo вcякa жeнa трябвa дa знae

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полезни приложения на аспирина, които ще улеснят живота ви

Аспиринът е едно от най-разпространените лекарства в света. Хората го използват за различни здравословни проблеми.

В тази статия ще ви запознаем с 10-те най-интересни приложения на аспирина, които определено ще променят живота ви!

Кои храни разреждат кръвта по-добре от аспирина:Приемът на основни микроелементи е изключително важен за здравето на сърдечно-съдовата система. Напр…Sep 23 2020vijti.com

1. Ухапвания от насекоми
Аспиринът намалява инфекцията. Просто трябва да стриете 1 таблетка аспирин и да я разтворите във вода. Нанесете на мястото на ухапване и ще почувствате незабавно облекчение.

2. Изсветлява кожата под мишниците
Тъмната кожа в подмишниците е много често срещана. Това се отразява на самочувствието. Аспиринът може да ви помогне да решите този проблем!

Стрийте 2 таблетки аспирин и ги разтворете в ½ чаша топла вода. Нанесете разтвора под мишниците.

Оставете да подейства 1 час. Изплакнете с много вода.

Можете да повтаряте тази процедура всеки ден, докато се появят задоволителни резултати.

3. Елиминира пърхота
Стрийте 2 таблетки аспирин. Добавете ги към шампоана, който използвате. Това ще ви помогне ефективно да премахнете пърхота.

4. Елиминира акнето
Аспиринът се справя добре с кожните проблеми. Стрийте 1 аспирин. Смесете го с няколко капки вода. Нанесете в зоната, където имате акне, преди да си легнете. Оставете да действа през нощта. Повтаряйте този процес всяка вечер преди лягане. Не използвайте този метод, ако кожата е раздразнена!

5. Премахва петна от пот по дрехите
Ако имате петна от пот по дрехите, аспиринът ще ви помогне! Стрийте 2 таблетки аспирин. Смесете ги с ½ чаша топла вода. Нанесете тази смес върху петната. Оставете за една нощ.

6. Омекотява и премахва мазолите от стъпалата
Стрийте 7 таблетки и ги смесете с ½ чаена лъжичка лимонов сок. Можете също да добавите малко вода, ако искате.

Поставете тази паста директно върху мазолите и увийте краката си в топла кърпа. След това ги покрийте с найлонов плик. Оставете за 10 минути. Изтъркайте краката си с пемза.

7. Маска за лице
Омекотява и почиства кожата. Стрийте 5 таблетки аспирин и ги смесете с 2 чаени лъжички натурално кисело мляко. Нанесете тази маска върху лицето си.

Оставете да действа 20 минути. След това изплакнете с много вода.

След това нанесете овлажнител. Правете тази маска в продължение на 2 седмици. Ще забележите, че кожата на лицето ви е станала по-мека и чиста!

8. Премахва сапунената пяна
Зоната около нашата вана или мивка често събира сапунена пяна. Не изглежда добре, а отстраняването й не е лесно.

Аспиринът може да ни помогне за това! Стрийте 5 таблетки аспирин и смесете с течен перилен препарат. Напръскайте върху зоната, която искате да почистите. Оставете да действа за 30 минути. След това избършете с влажна кърпа.

9. Придава блясък на косата
С течение на времето косата ни ще загуби обем и блясък, но аспиринът може да ни помогне да ги възстановим. Смесете 8 стрити таблетки аспирин с 1 чаша вода.

Нанесете върху косата. Оставете за 15 минути. Изплакнете косата си с много вода. Косата ви ще бъде по-лъскава и копринена от всякога! Можете също така да добавите 5 стрити таблетки аспирин към шампоана, който използвате.

10. Удължава живота на цветята
Добавете 1 стрита таблетка аспирин във вазата си и ще забележите разликата!

Аспиринът не е само болкоуспокояващо! Тези полезни приложения на аспирина ще улеснят живота ви, затова опитайте тези трикове още днес!

Революционно за COVID-19: Аспиринът озаптява заразата и пази от смъртРеволюционно откритие за лечението на коронавирусна инфекция може да облекчи значително битката със …Oct 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!