Проклятие тегне над палата на Баневи в Бояна, използван е за нещо изключително неприятно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Над обявения за продан палат на арестуваните Баневи тегне проклятие
Едва ли някой ще се навие да купи имота на арестуваните Баневи, който е обявен за продан. Особено след разкритията, които медиите направиха за палата на богаташите. Из светските среди се носи слух, че съпрузите са използвали луксозната къща за вещерски забавления. И двамата са запалени по окултното и всякакви магически ритуали.
Бивш служител на милионерите споделя, че този имот е прокълнат и той не би живял там, дори и да му го подарят. Той е бил използван от съпрузите за изпълнение на шамански ритуали и правене на магии.
Палатът на Баневи в Бояна е пуснат на търг: Ако имате 6 милиона лева, мега луксозното имение може да е ваше СНИМКИПуснаха палата на Баневи на търг, търсят 6 млн. лева на имението Баровския палат на Баневи в софийск…Mar 21 2019vijti.com

Имението е обявено за продан на цена от 6 милиона лв.
Търгът ще се проведе на 23 април, а огледите стартират от днес. Стойността на имота е посочена от външни оценители. Според запознати тя е двойно по-висока и в нея не са включени направените от Баневи подобрения в луксозното имение.
До печалната развръзка с луксозната къща се стигна след като стана ясно, че е едно от дружествата на Баневи дължи 15 000 лв на друга фирма. Тъй като олигарсите не са се издължили, съдът запорира лъскавия им палат.
Задлъжнялата фирма е собственост на офшорна компания на Сейшелите. Николай Банев официално е вписан като управител на офшорката.

Любопитен е и начинът, по който олигархът се докопва до къщата в „Бояна“.
Имението преди това се владее от бизнесмена Красимир Дачев, който се прочу с мечтата си да стане космонавт на стари години. Неговият завод „Свилоза“ в Свищов обаче има дългове към „Полимери“ – Девня.
Дългът на Дачев е прехвърлен към друга фирма на комсомолския приватизатор. Така Банев се нанася в „Бояна“, а в касата на „Полимери“ не влиза нито стотинка.
След това къщата претърпява грандиозен ремонт, за които някои твърдят, че гълта колосалните 30 млн. лева.
Източник: Разкрития.ком
Предсмъртното писмо на Банева: Изневерите на Николай с Евгения съсипали бившата му жена Дочка (СНИМКИ)Страшна е била агонията – не само телесната, но и душевната, на поетесата Дочка Банева – бившата съп…Dec 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!