Палатът на Баневи в Бояна е пуснат на търг: Ако имате 6 милиона лева, мега луксозното имение може да е ваше СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пуснаха палата на Баневи на търг, търсят 6 млн. лева на имението
Баровския палат на Баневи в софийския квартал Бояна е пуснат от съдия изпълнител на търг.
Той търси 6 милиона лева за мега луксозното имение на олигарсите.
Палатът е решен в еклектичен стил.
Освен, че къщата е с огромни размери, в нея могат да се вият два басейна,
както и хеликоптерна площадка.
Как си купували самолети и мерцедеси печално известните Баневи – интервю с бивша тяхна служителка хвърля светлина върху далаверитеЕвгения и Николай бяха близки с Прокопиев и затова имаха медиен чадър от „Капитал“ и „Биволъ“ Мариет…Nov 1 2018vijti.com

Имотът по документи е собственост на компанията „Партнърс Комерс”управител, на която е Николай Банев. Дружеството е задлъжняло на държавата с повече от 2 милиона лева. Като управител на Банев има издаден ревизионен акт на стойност от 1 950 милиона лева.
Той е за начислено ДДС на луксозната къща. Която е използвана фиктивно за резиденция на корпорацията.
По време на обиска в палата на скандалното семейство бяха открити злато, диаманти и други скъпоценни камъни в големи количества.
Те били заключени в специално обособена стая чрез брава със специална защита.

Във въпросното помещение са намерени множество документи в оригинал съдържащи данни за офшорните сметки на олигарсите. Разследващите органи подозират, че по тях са постъпвали суми от източеното дружество.
Документите разкриват, че Баневи са притежатели на офшорните дружества,
а движението на парите по тези дружества,
което ще бъде проследено, но се намират доказателства, че това наистина се е случвало, категорични са държавните обвинители, предават от blitz.bg

Баневи бяха задържани на 26 октомври т.г. на летището в Ница след като за тях бе издадено в България европейска заповед за арест. Те ще отговарят пред Темида за приватизирането, източването довеждането до фалит на завод „Полимери“.
Разследващите имат данни и за източването от тях на други фирми. Преди два месеца в спецпрокуратурата получили сигнал от Главна дирекция „Национална полиция“, образувано е досъдебно производство. Делото е за престъпно сдружение в периода 2009 – 2018 г. Баневи са обвинени освен за сдружението и за присвояване и данъчни престъпления в периода 2010-2011 г., като общият размер на присвоеното имущество е над 1,5 млн. лв.

А общият размер на щетата за хазната е над 500 000 лв, съобщи един от наблюдаващите прокурори Мария Дойчева.
Но нека разгледаме снимките от красивото жилище.


Източник: Разкрития.ком
Николай Банев може и да излезе от затвора заради „вратичка“ в законаНиколай Банев може да излезе от затвора заради вратичка в закона Николай Банев не успя да излезе от …Feb 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!