Пиърс Броснан затвори устите на клюкарите, като се обясни в любов на 100-килограмовата си съпруга (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тяхната любовна история е една от най-красивите в Холивуд. 68-годишният Пиърс Броснан , един от най-привлекателните актьори и изпълнител на култовата роля на Джеймс Бонд и 58-годишната му съпруга Кийли Шей Смит са женени от 20 години, а заедно – от доста повече. През годините много хейтъри коментираха злобно как един от най-привлекателните, въпреки възрастта, мъже на Холивуд може да бъде до жена, която има такава външност.

Пиърс Броснан съпруга

За тяхната любовна история заслужава да бъде написан цял роман. Пиърс вече е женен, преди да срещне Кийли. Но съпругата му, след като ражда на актьора син, почива от рак. След това Броснан дълго време не може да дойде на себе си. Дълго е в траур, но на едно социално събитие среща очарователната Кийли Смит .

Пиърс Броснан сватба

Те започват да се срещат, но Кийли дори не мечтае за брак, защото не иска да ограничава свободата на звездата.  Броснан се влюбва в нея все повече и повече. Едва след раждането на двама сина тя се съгласява да се омъжи за Пиърс.

Пиърс Броснан и Кийли

След двете раждания Кийли, притежателка на фигура с мерки на модел, напълнява значително. Лекарите казват, че страда от хормонален дисбаланс.

Пиърс Броснан и съпругата му

Първоначално съпругата на актьора се опитва да отслабне. Но тогава разбира, че това е просто безполезно. Максимумът, който успява да постигне, е да отслабне от 120 до около 100 кг. Но Пиърс не се уморява да казва, че я обича и това наистина е така.

Пиърс Броснан и Кийли

Онзи ден той публикува в Instagram снимка на съпругата си след плуване, без филтри, грим и в обикновена къса рокля.

Кийли Смит бански

„Моята прекрасна сочна любов Кийли на 58 -ия й рожден ден …“ – това са  думи, които всяка жена би искала да чуе!

Кийли Смит

Помните ли слепите братя от Долни Дъбник? И Станьо отива при брат си в затвораСтаньо Маринов е арестуван! След като през ноември миналата година Горан Станев бе приведен в затвор…Jun 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!