Петзвезден хотелски трик, за да имате винаги божествен аромат в банята

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Как да създадете приятна миризма в банята си? В някои домове е доста трудно да се постигне прекрасен аромат. Това може да се дължи на старостта на къщата, лоша вентилация, тръби с лошо качество. Ако е възможно да се премахнат подобни проблеми, тогава определено си струва да се направи. И този прост лайфхак ще ви помогне да създадете добра миризма.

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ПРИЯТНА МИРИЗМА

Необходимо е да се подготви специална течна смес за измиване на тоалетната чиния. Освен това може да се използва и за почистване на банята. Полезен течен прах, обикновена сол и оцет. Такъв коктейл успешно неутрализира неприятните миризми и унищожава всякакви замърсявания. Ако почистите банята с подобен инструмент, ще се окаже добра идея да спестите домакински химикали.

Ароматна миризма

КОМПОНЕНТИ

  • 1 л течен прах
  • 1 с. л. сол
  • 3 ч. л. оцет

Просто решение

В подходящ съд смесете течния прах за пране, солта и оцета. Разбъркайте добре съставките на препарата и не забравяйте да носите ръкавици. Сега трябва да започнете да почиствате тоалетната. Част от препарата трябва да се излее в тоалетната, а част да се остави за измиване на останалите компоненти.

Необходимо е внимателно да работите с четка и да почистите вътрешността на тоалетната чиния от остаряла плака. Когато водата не е с подходящо качество, тя често оставя жълти следи. След нашия лайфхак с домашен препарат подобни следи би трябвало да изчезнат. След това вземете парцал или по-малка четка и почистете местата на тоалетната под седалката.

Също така е желателно резервоарът за вода да се третира с течен прах . Както и капака, и всички останали елементи на тоалетната чиния. Предварително подгответе четки с подходящ размер и гъби, с които ще миете водопровод. Освен това можете да направите повече продукти за приятна миризма и да обливате тоалетната чиния с него по време на процеса на почистване, след всяка манипулация.

Как да създадем приятна миризма в банята

Подобен инструмент може да се използва за почистване на цялата баня. Въпреки че случаите са различни, това е съвсем логично. Вече сме писали за домашно приготвени почистващи препарати за баня . Този материал съдържа най-ефективните препарати, които премахват дори стари замърсявания. Просто ги използвайте с най-голямо внимание.

Трик, с който ще докарате месото във фурната досущ като на скара печеноАко харесвате ароматен кебап , не е необходимо да чакате пролетта, за да го приготвите. Една обикнов…Oct 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!