Перфектно: Лесен и бърз начин за почистване на микровълнова фурна без препарати

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почти във всяка къща има микровълнова фурна. Тя не заема много място, лесна е за използване, икономична и улеснява ежедневието ви. Използвасе , както в домакинствата, така и в офисите. Почистването на микровълновата не е толкова лесно, колкото нейното приложение.
Засъхналите мазнини се почистват трудно, отърваването от тях може да е истински проблем за една домакиня.
Ние ще ви представим едни много бърз и лесен начин, за това как да почистите микровълновата си, без да използвате каквито и да било почистващи препарати.
Вие не само лесно ще отстраните натрупаната мръсотия по нея, а и няма да се наложи да я почиствате след това с препарат, тъй като ще е достатъчно добре почистена и дезинфекцирана.
Няма по-лесен начин за почистване на матрака от този: Получавате чисто нов матрак само с 3 лесни стъпкиНадали ще откриете по-лесен начин за почистване на матрака от този невероятен метод! В дом, в който …Jul 1 2019vijti.com

Необходими продукти:
дълбока купа
чаша вода
2 супени лъжици оцет
няколко лимонови резенчета
гъбичка

суха кърпа
Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки в купа.
Почистването с оцет често се използва в ежедневието, но трябва да се внимава с него, тъй като в чист вид, може да повреди някоя повърхност на техниката ви.
Затова добавете само 2 супени лъжици оцет в съда.

Водата ще разреди оцетът и няма да имате притеснение, че може да се повреди повърхността.
Може да добавите в сместа капки лимон, които ще предадат приятен аромат.
Но ако нямате лимон под ръка, може да го замените с няколко капки етерично масло.
Етеричното масло също ще предаде приятен аромат.
Приложение:

Поставете купата в микровълновата фурна в продължение на 5 минути при висока температура.
След като изминат 5 -те минути, не отваряйте микровълновата и оставете съда да постои още 2-3 минути. Парният ефект помага за по-лесното отстраняване на мръсотията.
След кратко изчакване вземете гъбичката, с нея ще изтриете мръсните петна с едно движение. След, което подсушете със суха кърпа и микровълновата ви ще заблести като нова.

Също така, можете да използвате само кори от цитрусови плодове като ги поставите във фурната и оставите за минутка-две да се загреят. По стените отново трябва да се натрупа влага и киселина, която ще помогне за разграждане на мазнините. Отново забърсвате с няколко движения или повтаряте при необходимост.
Споделете статията с вашите близки и приятели, на тях също може да им бъде от полза!
Източник: Отбаба
С този трик фурната ще заблести като нова: Лесно почистване само с едно движениеНе обичате да миете фурната? Не сте единствени! Особено трудно се почистват изсъхналите мазни петна.…Jun 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!