Няма по-лесен начин за почистване на матрака от този: Получавате чисто нов матрак само с 3 лесни стъпки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Надали ще откриете по-лесен начин за почистване на матрака от този невероятен метод!
В дом, в който живеят малки деца, винаги цари безпорядък. Всеки ден нещо се случва – нещо бива омазано, разлято и нацапано точно там, където не трябва. Какво се случва, ако любимият ви матрак е силно повреден от детските лудории и изисква основно почистване? Разбира се, можете да наемете екип за професионално почистване или да го дадете на химическо чистене.
Въпреки това, има лесен и достъпен начин за почистване на матрака от самите вас у дома. За да научите как да направите това, прочетете статията! Нужни са само три стъпки и ще почистите матрака си до блясък!
Как да премахнете петната от матрака?
С този трик фурната ще заблести като нова: Лесно почистване само с едно движениеНе обичате да миете фурната? Не сте единствени! Особено трудно се почистват изсъхналите мазни петна.…Jun 27 2019vijti.com

Необходими продукти:
235 мл 3%-ов разтвор на водороден пероксид
3 супени лъжици сода
Течен сапун или препарат за съдове.
Приготвяне и употреба:

1) Уверете се, че сте приготвили сместа непосредствено преди процеса на почистване: така ще бъде най-ефективна. По същата причина е по-добре да не я приготвяте за бъдеща употреба. Смесете содата за хляб и пероксида в спрей бутилка. Когато содата се разтвори, добавете няколко капки течен сапун или препарат за почистване на съдове.
2) Разклатете бутилката и напръскайте областта, в която искате да отстраните петното. Оставете да действа в продължение на 5-10 минути. Би било добре, ако включите вентилатор или направете течение, така че всичко да изсъхне по-бързо.
3) Остатъците от сода оберете с помощта на прахосмукачка.

Редовното почистване на матрака е сигурен начин да изпълните дома си със свежест. Всеки път, когато сменяте спалното бельо, не забравяйте да почиствате матрака, като за предотвратяване на замърсяването е по-добре да използвате матраци, които са лесни за измиване.
Както виждате, да се справите с различните петна в домашни условия, е доста реалистично, така че се придържайте към нашите препоръки.
Ето и някои общи правила за премахването на петната
Първо, средството за почистване на петна се пробва от вътрешната страна на дрехата, за да се провери действието му върху плата.
Преди да започнете, изчеткайте праха и мръсотията, полепнали по плата.

От обратната страна на дрехата подложете няколко слоя бял плат, а още по-добре – увита с плат дъсчица.
За да не нарасне петното, плата около него трябва да се навлажни с вода, а самото петно да се почиства от края към средата.
Можете да използвате тампон от памук, марля или кърпа, напоен с малко препарат. Или да го нанесете с пипета.
Внимателно натискайте тампона, без да търкате плата, за да не го повредите.
Упоритите петна не могат да се почистят от веднъж, най-добре е да опитате няколко пъти.
Почиствайте петната на отворен прозорец, тъй като повечето препарати се изпаряват.

И накрая нещо много важно – не смесвайте различни препарати за почистване на петна.
Източник: отбаба
За борба с мравки, бълхи и хлебарки: 12 начина да ги разкарате завинаги от дома сиМравки, бълхи и хлебарки са най-честите неканени гости в нашите домове и апартаменти. Разбира се, вс…Jun 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!