Не бива да пъдим котка, ако тя се гали в краката ни: за всичко е виновна нейната енергия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Те са известни гонители на зли духове от къщата. Когато една котка се гали в краката на някого, тогава тя споделя своята положителна енергия с него, всъщност я прехвърля на него. Следователно не е разумно да я отблъсквате от страх от космите, тъй като котките се смятат за магически животни. Например, ако се страхувате от уроки или че някой иска да ви направи нещо лошо, тогава докоснете своята котка с две ръце, галете нейната лява лапа и продължете до опашката. Котките имат положителна аура, затова е добре да ги отглеждате.
Изобщо няма да предположите с кого се залюби Зорница Линдарева! Направи любопитно публично признаниеЗорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна след връчването на лайфстайл награди в…Nov 1 2018vijti.com

В допълнение към защитата на къщата от зло и отрицателна енергия, котката ще защитава и семейството. Котките неслучайно се считат за гонители на зли духове от къщите. Ако забележите, че котката дълго време седи на едно място в стаята и гледа нещо, то това може да бъде индикатор за наличието на зли духове. В такива случаи е препоръчително да се запали тамян и да се прекади къщата. Интересно е как тези животни най-често остават на места, където има най-негативна енергия в къщата и около нея. В Русия има ритуал, при който преди да се преместят в нов дом, хората първо пускат да влезе котката.

Тя елиминира отрицателната енергия от старите собственици и внася положителна, защото котките живеят във високи енергийни зони. Силата на тяхната мощ зависи от породата им. Смята се, че Персийските котки, Сфинкс, Рекс и Манчкин имат двойно повече магически и изцелителни възможности по отношение на другите. Важно е и какъв цвят са котките. И така, ако котката е черна, те умеят да абсорбират отрицателната енергия. Ако котката е червено-кафява, тя привлича пари. Ако е сива пък, може да поддържа хубави емоции като щастие и радост. Бялата котка привлича доброто здраве и енергия. Котките с два цвята носят дълголетие и успех, а тези с три цвята – защита от злото. Котките с тигрови шарки пък привличат радост и добро настроение.
Източник: bukvarche.comИстория с щастлив край: Нямах мама и татко, живеех с баба, а приятелите ме избягваха, защото бях беденДнес ще прочетем тъжния разказ за тежката и трудна съдба на един човек, за когото целият живот е сур…Nov 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!