На гости при столетницата Захария с Мира Добрева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ето какво сподели във фейсбук водещата:
„Тя е на 100 години. Казва се Захария. И е сладка точно като името си! Де що столетници сме снимали, но тя е първата, която ми дава интервюто права. Не ще да сяда! Вика: “На мен работа ми давай, не стол да сядам! От седене човек остарява. Не от труд.” Не спира да шета из къщата и градината. Чушките ще обере, доматите ще върже. Орехите ще начука.

Най-прочутият пловдивски столетник: От един кошер извадих 120 кила медНай-известният пловдивски столетник – Александър Николов, започна 106-ата си година преди месец. Той…Sep 4 2019vijti.com

А що гатанки ме попита… и се смя като детенце, като не мога да отговоря. И легенди ми разказва, но артистично, с плам и възторг. Вика: “Аз съм актриса, какво си мислиш, Миричке? Завършила съм селския ВИТИЗ ? Каквото ми кажете, това ще направя. Да копая ли наистина, или да имитирам, че копая?”

Живее в село Горско Ново село. До центъра си ходи наред с младите – да пийне кафенце. Викам, питат ли те за съвет, бабичко? А тя: “Те сега младите сичко си знаят. Акъл не щат да им се дава…”

Аз взех премного от баба Захария. Напълни ми душата и сърцето.“ Източник: vihrogon.bg

Тайната на столетниците на Кавказ: Мед от тиква, с който лекувате тялото си и си доставяте енергияОт древни времена е известно, че основният източник на здраве се крие в меда от тиква. Именно той ук…Aug 25 2019vijti.com

Тя е на 100 години. Казва се Захария. И е сладка точно като името си! Де що столетници сме снимали, но тя е първата,…

Gepostet von Мира Добрева am Donnerstag, 10. Oktober 2019

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!